打印 上一主題 下一主題
收起左側

NBALIVE08貼圖區

原帖由 誠、–– 於 21-3-2008 00:44 發表
我覺得佢用bug..
佢話無可能我先用bug試比佢睇

頭住痛玩..
聯盟最廢果隊- -
果然係廢人..
開始好地地..
第2節換左d後備比人拋離..
最尾都追到,但係個pg同martin既3分炮..
死左,最後1秒都比佢超遠3分 ...

你有冇自己試過咁樣入...我試過3次到-口-+++
不過熱火隊真係好難用-,-.....
回復 支持 反對

回復 71# 的帖子

吾系-,-我系企系佢格黎之後沖過去
用左你個setting之後仲可以甘樣
呢系吾系bug-0-?
回復 支持 反對

原帖由 KEI 於 21-3-2008 10:20 發表
吾系-,-我系企系佢格黎之後沖過去
用左你個setting之後仲可以甘樣
呢系吾系bug-0-?

咪係囉...不要用這BUG了-,-/...咁玩好悶
回復 支持 反對

回復 83# 的帖子

甘的,吾用了/.\"
岩岩仲甘樣玩左場
回復 支持 反對

岩岩整左場速龍(我)對公鹿
對面隊的redd屈機到[[onion_50]]一開波係我d球員面前in face3分入左...佢既上籃都成日draw到我d球員foul....而我既chis bosh上半場發揮唔係咁好.對方對內線既防守好嚴..冇咩位入到去....所以我既彈弓仔moon都唔係好好發揮....所以我第2節開始改變戰術..換入3分小王子kapono...一上場就整左粒3分...之後第3節....我決定改用d個半場人盯人...結果成功..令到對方好多失誤..由其係傳波...同埋帶波個時出界....最搞笑既係..redd fake我..之後我當然做出舉手動作..係d個時候...redd傳波....個波直接落左我的pf手中= =..(redd太矮還是bargnani太高!?)....而我的bosh都開始發威..因為佢都有一定既中投能力..所以我用佢黎射2分..好成功....而在防手之中..佢既能力加上我既人手操作...rej左2粒入樽...雖然2次都係foul波...但係mason的罰球太差了...有次是2中1..有次是2中0..第3節尾我的chis bosh已經5犯.為左加強防守能力..所以冇換佢走.最尾公鹿使用foul戰術.....好在我既球員大多罰球能力高...成功擊敗公鹿隊...我的bosh都可以留到最後.....

nbalive08 2008-03-21 11-59-19-92.jpg (137.76 KB, 下載次數: 19)

nbalive08 2008-03-21 11-59-19-92.jpg

nbalive08 2008-03-21 11-59-37-96.jpg (136.07 KB, 下載次數: 20)

nbalive08 2008-03-21 11-59-37-96.jpg

nbalive08 2008-03-21 11-59-49-92.jpg (116.23 KB, 下載次數: 20)

nbalive08 2008-03-21 11-59-49-92.jpg

nbalive08 2008-03-21 11-59-56-26.jpg (120.38 KB, 下載次數: 18)

nbalive08 2008-03-21 11-59-56-26.jpg

nbalive08 2008-03-21 12-00-01-25.jpg (120.8 KB, 下載次數: 16)

nbalive08 2008-03-21 12-00-01-25.jpg

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
誠、–– + 10 d得分好平均

查看全部評分

回復 支持 反對

回kelvinx:我未試過..因為我多數唔射,之前成日都唔入咪索性唔射
回kei :真係用bug,我用bug夠覺得佢地廢..你試下唔用bug就唔同
回復 支持 反對

原帖由 誠、–– 於 21-3-2008 12:30 發表
回kelvinx:我未試過..因為我多數唔射,之前成日都唔入咪索性唔射
回kei :真係用bug,我用bug夠覺得佢地廢..你試下唔用bug就唔同

幫佢計..37粒X2分=74分= =+...汗水N粒....仲要用占士偷XD
回復 支持 反對

回復 87# 的帖子

我閒閒地炒佢地4倍分數
回復 支持 反對

原帖由 誠、–– 於 21-3-2008 13:16 發表
我閒閒地炒佢地4倍分數

BUG神[[onion_51]][[tk_33]][[tk_33]]
朝拜下先[[tk_23]]
回復 支持 反對

回復 86# 的帖子

我起初真系吾知果d系bug- -"
岩岩又打左場,幫騎士報仇@_@"
今次無用bug喇,吾該晒kelvinx[[yoyo_119]]
話比我知果d系bug,今次都贏到@_@"
加送之前吾知什麼是偷波bug對火箭既
幾張圖,今次系騎士對馬刺
一開始仲吾系好慣,到左第3-4節,
我就 開始用2個人mark佢地1個人
整到佢地好多失誤,傳失波等,
有時仲blk到佢地,有時d分咬得太緊,我
都吾敢射3分,有時比人lead住5-6分,
我又要用得分王牌-占士沖入去,搞到
其他人得分吾多,本來可以贏多d架,
因為我最尾玩野射左幾個3分波-,-
比人拎返幾分,有球o晒- -禁錯吾知咩制