查看: 1343|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

rs今年既復活節任出左啦

岩岩玩完跑
無無聊聊上rs
發現有復活節任
佢話去3個地方搵蛋
搵到3蛋唔比我入T_T
做曬既人...可唔可以教下我地呢d既english 好廢既人...
--------------------------------------------------------------------------------------------------
1. 去f2p唯一一個釣到lobster既島果隻船上
2. 派對room既2/f
3. 由egg洞去market中...有一個雞場..雞場對出既一棵yew 既隔離有堆石...石上面有

回復

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

蛋中有蛋[[bao_30]] ,nice egg lol
回復 支持 反對

第四隻蛋係邊
上面果幅一定唔係
回復 支持 反對

都5知個d 朱古力egg 可5可以sell tim - -,max egg 你有係2個 - -''
回復 支持 反對

I finished it already
^^
回復 支持 反對

總共有多少隻蛋- -?
可以的話...告訴大家那些在哪找?
回復 支持 反對

回復 樓主 的帖子

只需3隻
就係你所講果3隻
搵齊果3隻再返去同個hole講野
之後果3隻就自動消失
果陣你就入到hole

入到之後搵返隻兔仔(好大果隻-.-)
講完野係佢後面拎隻蛋
再係個pool果度沾d朱古力
之後有度地方有部機器
部野需要coal同水先可以發動
係部野附近有d木桶....用果d木桶裝coal同水...coal好似要10桶....水好似要12桶...
將d coal同水倒落部負責裝水同coal ge機度....你唔記得倒左幾多有得check
滿左之後就將隻沾左朱古力ge蛋放入部機度
之後去部野左邊果部去控制....你只需負責控制部野+coal同水到部野要到ge程度
得左之後會有一小段片...係話蛋入面野隻[孚]化左同走左出黎...
之後再同隻大兔仔講野....要佢將你變成隻兔仔...再入去個洞度..個洞係一開始你入黎果度
入左去之後你會搵返隻野...同佢講左一大輪野之後佢會跟住你....
你之後要做ge野係要隻野去殺洞入面ge怪物...之後執d 朱古力碎...要12舊
唔記得執左幾多都可以問隻兔仔...蓄夠12舊返去同隻兔仔講叫佢將你變返人
之後將果12舊碎放入整朱古力部機度(有部你冇用過就係果部)....任務完成

獎品:朱古力cape
呢個任比以前果d好似要做仲耐

回復 支持 反對

佢淨係要三隻蛋, 但係全世界有好多隻, 你要問下隻兔仔有咩clue俾你揾, 每個人要既蛋都唔同
唔係是但汁三隻就得
d蛋分別係:

falador 出面既statue
falador party room 2樓
falador gem shop入面
rimmington mine
draynor 去 port sarim 路中 yew樹隔離
draynor wise old man 屋企 2樓
port sarim 既一艘船入面
可能仲有, 每個人都唔同架, 不過你攞晒7隻應該冇問題掛
回復 支持 反對

可唔可以比圖
回復 支持 反對