打印 上一主題 下一主題
收起左側

[加分帖]版主與會員相處的帖

關閉 [複製鏈接]
-__-"話說有一日我阿哥去左沙田補習...
之後忽然有個人拍佢膊頭
問:你係咪姓呂
之後我阿哥答係
佢再問:你係咪xxx個阿哥?
我阿哥又答係
之後佢就話比我阿哥知係佢係我小學同學
佢認得我阿哥因為我阿哥同我同一間小學-_-"個陣仲要係學校既head p
之後我個小學同學就搵番我[[bao_29]] 我同佢差唔多5年冇見
因為我小三轉了校~[[bao_29]]

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
無名方士 + 10 感謝分享。

查看全部評分

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

回復 31# 的帖子

你應該同你小學同學保持緊密的聯絡
回復 支持 反對

我都想分享一下,可以麻?

最近 撞番個小學同學 ( 女仔  

他細個好令女  依家都係  大家冇見 都差不多11年了  但他竟然認得我-口-

他說我的樣子又由細個到依家都冇咩點變  好易認 ( 嘴角有志  .____."

跟住我地就坐係元朗賽馬會公園個度  傾下計   快樂不知時日過 呢句野原來係真-,-

大家傾傾下  傾左差唔多原來成3-4個鍾   我地傾計個陣  佢同我講  話佢細個

原來已經好鍾意我嫁la  我真係好開心  因為就入夜既關係  我同佢一齊食埋晚飯

送了他回家了

跟住我番屋企係度不斷咁搵  搵左成個鍾  終於比我搵番我小學同佢既一張運動會合照

佢細個個樣真係好得意  最衰我屋企沒電腦  唔係既話  

我都想放上來比大家cc~"""

個一日真係好開心  開心到連工都唔記得左番-,-" ( 我訓過頭-_-""

評分

參與人數 1樂點 +15 收起 理由
無名方士 + 15 感謝分享.很詳細。

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 denny20011325 於 11-5-2008 16:59 發表
我都想分享一下,可以麻?

最近 撞番個小學同學 ( 女仔  

他細個好令女  依家都係  大家冇見 都差不多11年了  但他竟然認得我-口-

他說我的樣子又由細個到依家都冇咩點變  好易認 ( 嘴角有志  .____."

跟 ...

A"A咁你中唔中意佢""佢有冇男朋友!?
回復 支持 反對

回復 34# 的帖子

咁你有冇問佢囉電話
回復 支持 反對

原帖由 無名方士 於 11-5-2008 10:50 發表
咁你有冇問佢囉電話

我唔記得  唔知點解  我鍾意拎人msn 多d 電話冇 msn 有問  佢依家

好似有男朋友a_a!" 不過好朋友 唔會嫌多    ;]
回復 支持 反對

回復 37# 的帖子

你有冇打算追人
回復 支持 反對

原帖由 denny20011325 於 11-5-2008 18:59 發表

我唔記得  唔知點解  我鍾意拎人msn 多d 電話冇 msn 有問  佢依家

好似有男朋友a_a!" 不過好朋友 唔會嫌多    ;]

好似姐"你問下佢啦a"a

NIR你係得既"
回復 支持 反對

回復 37# 的帖子

佢細過都鍾意過你.我相信唔多唔小都重有d feel
回復 支持 反對