收起左側

20個地球未來的預言*其中一個已實現...

天梯
上天堂嫁???
有咩用
回復 支持 反對

好誇= =
4. 2009年台灣與中國爆發戰爭,最後中國勝利,而台灣即時被列入中國版圖永遠屬於中國
今年都過左一半
我就放長雙眼睇埋戈半年會吾會發生~"~
回復 支持 反對

2022年英文被淘汰,中文阿拉伯文等將會成為世界主要語言
@_@到時吾洗讀英文,正~_~
去邊到做野都吾洗驚@@又多公司請吾洗咩要求,哈哈~!~
回復 支持 反對

3. 2009年中國成為全世界最強勁的國家,人口高達二十億
仲有幾個月=]冇可能凸變n億個人出黎掛
4. 2009年台灣與中國爆發戰爭,最後中國勝利,而台灣即時被列入中國版圖永遠屬於中國
仲假-_-吾通戰爭一個原子彈玩完
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

3. 2009年中國成為全世界最強勁的國家,人口高達二十億
[[onion_35]]而家中國先得個13億人口....半年就到20億?
狂生仔咩?
回復 支持 反對

1.     馬後炮還是有人講過??請post      
2.                    鬼知咩- -我又預言下    依家冇人會過150歲
3. 呢幾個月上到20億我登報自殺比你睇^^中國已有法例限制每家生一個(冇記錯仲係)加上大地震??死幾多
4. 我唔信中國依家會打台灣  台灣那隻狗~_~歸順了中國
5. 19XX年出現左啦
6. 日本依家都唔止啦- -笑
7. 下....咪玩啦   有人會統計- -?  什麼叫機械人    範圍太廣了
8. 上幾項都話到時咁多機械人都夠科技上太空住啦   仲洗住中國??
9. 第4頁講左
10. 人造太陽只有癲佬先會整
11. 2026年中國人發明利用高達00的【天梯】登上外太空
12. 唔識英文   果到邊到- -
13. 地球人日日都話自己收到外星訊息架啦
14. 發明=發現?- -唔好當我地唔識中文~_~
15. 沒有什麼藥是無敵的
16. 那你先炸自己的性器官再造多個吧....月球被炸中國仲唔發癲?- -
17. 2042年各地會沈下大海中就信   就咁一塊叫人點信   日本沈沒- -?睇電影吧
18. 咪玩啦  如果有返天花就實有人死架啦   
19. 世上再沒有乞丐的年代?
20. 世界??幾十年去到全宇宙- -?講笑搵第二樣   又錯詞語嗎??   機械人統治人類就話有人信姐- -

ZZZZZZZ太多錯野了
回復 支持 反對

我地睇下09年中國人口有無可能上到廿億就知真定假(應該可能性都幾低下...)
回復 支持 反對

2038年人類炸毀月球,並自己造出一顆新的衛星
炸左佢= =咪有好多細細粒嘅石落係地球,到個陣唔洗機械人,人就死哂啦= =
回復 支持 反對

d野好主幫中國= =
回復 支持 反對