打印 上一主題 下一主題
收起左側

呢幾日升LV既少少心得`

關閉 [複製鏈接]
11點-12點. 岩岩開始左5分鐘拎左4K EXP ,
回復 支持 反對

原帖由 Prince` 於 30-6-2008 23:07 發表
11點-12點. 岩岩開始左5分鐘拎左4K EXP ,

你唔好5分鐘計.....有random event..一個鍾咁計
你而+post pic出黎睇下幾exp
1個鍾後post過
回復 支持 反對

咁要聽日先得 因為我聽日有事約左人 依家要訓-,-
比住10分鐘你睇先`

計埋RELOAD 5分鐘真係無50K , ~40-45K到,唔計RELOAD就有.

P.S.  第1張果個2301, 而第2張係2312 係我岩岩轉12就CUT落黎,

回復 支持 反對

原帖由 Prince` 於 30-6-2008 23:14 發表
咁要聽日先得 因為我聽日有事約左人 依家要訓-,-
比住10分鐘你睇先`

計埋RELOAD 5分鐘真係無50K , ~40-45K到,唔計RELOAD就有.

P.S.  第1張果個2301, 而第2張係2312 係我岩岩轉12就CUT落黎,

係咁點有50k-60k
回復 支持 反對

都係相對的,
同時如果唔計RELOAD果幾分鐘打既, 50K 絕對有可能, 依家都8K,
10分鐘8K 60分鐘就48K, MAYBE D EQUIR好D , 我依家都未MAX STR BONUS,
未著BERSEKER SHIELD 同 RUNE GATHULET(唔識串-,-類似).,
著左應該會有得加, 而且學你講用POTS 一定無問題, 我之前話MAX 55K都係用POT,
但因為用POT又要用多EXTRA 1K所以費事, 而且1支POT唔夠全個過程 要2支POT.
所以2支POT = 2K到, 跟住又少2個LOBS 又要RELOAD,, 一來一回時間好似都差唔多.
依家乜野唔用都有8K EXP 用埋之後爆去10KEXP唔難, 如果係咁計 60K EXP 都有可能,
當然呢D只係紙上談兵 聽日得閒我會實際試試,
PLUS, 你話你個FRIEND 98ATT + STR POT+ SUPER ATT, 都係得50K..
但係照我咁睇 好似NON MEMBER都有48K =/ 會唔會係你個FRIEND 唔TIGHT TRAINING呢?

最後, 我真係想知你係邊個,. 你話以前同我有過節, 但真係唔記得-,-除左FLORALIST,
無人同我咁大仇口 LOL..
回復 支持 反對

原帖由 Prince` 於 30-6-2008 23:34 發表
都係相對的,
同時如果唔計RELOAD果幾分鐘打既, 50K 絕對有可能, 依家都8K,
10分鐘8K 60分鐘就48K, MAYBE D EQUIR好D , 我依家都未MAX STR BONUS,
未著BERSEKER SHIELD 同 RUNE GATHULET(唔識串-,-類似).,
著左應 ...

我想講食cake都係比spider hit左2下....冇咩可能比佢max hit 2下呀=.=
if lobby cost 200ea, cake cost 200ea and str pot cost 1000ea
26lobby要5200
26cake要1300
用cake 可以cover左2支pot ge cost....仲有用lobby比用多cake3.9k
如果xp 唔係有太大分別..用cake係好d...特別係冇咩錢個d人(個人意見)
我個99att fd 用helm of neitiznot, torso ,d leg , barrow gloves,lengend cape,d boots 同ring of life
用excalibur sword ge spec boost def bouns 2str pot ,2super att 同cake
佢話about 50k到冇話多定少
我平時就用full bandos,whip升att 但就要用3支str 同super att先夠

回復 支持 反對

UM點講呢, -_-
由於呢個方法我講係AFK所以我諗無人會一路KEEP住睇..
所以,, 帶LOBS會保險D, UM無乜錢既人我覺得用SALMON都OKAY,
雖然少3HP 而且一補 補 9 HP , 唔洗驚死. 但又會比CAKE平,.
其實方法有好多 亦都好歡迎大家提出 以作修改,
我由頭到尾都無否定過你個方法 只不過指出潛在既危險,
而當然想保險D 就要付出多D..

by the way, exp 果方面 都只係數據, 以 Wesley為例, 我諗佢應該無可能45K PER HOUR,
STATS既影響好大 唔通 1個60COMBAT既人見到呢個方法都去練, 都有50K PER HOUR嘛?
所以 EXP 唔洗太介懷 大家用自己方法升 相信 一定既 STATS EXXP唔會差得去邊.
回復 支持 反對

咁多人係果到升...點升呀
回復 支持 反對

多人又講唔上既..  如果無辦法咪轉下個次序邊到少人去邊囉,
而且香港時間.. 特別係1-5pm, 長期呢d時間練都係得我自己1個人
仲要識得搵WORLD152-154 ,107-109 呢D WORLD都好少人,,
回復 支持 反對

我70att 70 str 70 def 開始响尼度train defence

70-80defence   30k↑↓/hr
85-99defence   40k↑↓/hr

我用3文魚  無用任何pot  
但係用lobs 係有可能50k (望實個mon可以over 50k)

仲有講多一點  
雖說有4個positions 我認為應該睇下邊度人少就去邊度
因為有啲players卡住啲spiders, 同暢通無阻係好唔同

果度好似好多人
其實果度啲蜘蛛可以話打極都打唔哂
1個位可以容納5-6人仲有蜘蛛凸(不过卡住哂會慢啲)
回復 支持 反對