打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 最強動作遊戲 龍穴(Dragon Nest online)(有影片睇)[更新]

喂!正野喎
幾時有得玩
同埋我一定玩弓手xd
回復 支持 反對

D人成日話似咩似咩...根本就廢話
隻game用新3D引擎整...又點會似?
同埋e隻game D 3D動作咁流暢 好明顯至少要9600GT 如果唔係你都唔使指意玩倒
(PS : 9600GT未必能夠效果全開)

段片有個地方顯示左佢同現時既3D GAME既分別同流暢度...睇下果隻好大隻既怪揮拳果下
已經冇第2隻OLG跟倒啦 建議去官方網DL黎睇 會清楚好多

最後E隻GAME應該係可以單P BOSS級怪的...以段片黎講...即自由度非常高
打怪除左技能外應該都好注重技巧...

另外像ED GAME...80%會係收費的
回復 支持 反對

題外話 : 玩大陸版..不如玩日本版 用代理去玩...
代表大陸IP去玩都冇用 大陸D GAME成日LAG...係D GAME SER LAG 唔係玩家LAG..太多人了..
回復 支持 反對

原帖由 KOL 於 11-8-2008 00:55 發表
題外話 : 玩大陸版..不如玩日本版 用代理去玩...
代表大陸IP去玩都冇用 大陸D GAME成日LAG...係D GAME SER LAG 唔係玩家LAG..太多人了..

連post始終唔係幾好既...
回復 支持 反對

原帖由 KOL 於 11-8-2008 00:51 發表
D人成日話似咩似咩...根本就廢話
隻game用新3D引擎整...又點會似?
同埋e隻game D 3D動作咁流暢 好明顯至少要9600GT 如果唔係你都唔使指意玩倒
(PS : 9600GT未必能夠效果全開)

段片有個地方顯示左佢同現時既3D  ...

唔好睇少9600GT既實力..佢玩crysis開到高效
我諗呢隻game 8600GT玩都唔lag

回復 支持 反對

香港都不知道等多久才出呢
我玩一定lag死的說
回復 支持 反對

正爆呀,e d先係動作遊戲呀!!不過我部腦就唔知玩唔玩到...[[onion_68]]
回復 支持 反對

就算比我玩到都LAG死[[bao_22]]
回復 支持 反對

嘩  唔玩都對唔住自己啦  正到咁....
回復 支持 反對

留意左隻game好耐-]]]
好想快d有得玩
回復 支持 反對