打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] ‵★(綜合)星夢昆人手法大踢爆><v 同時歡迎各會員提供*更新16Aug08

關閉 [複製鏈接]
原帖由 反町◎笨貓 於 14-7-2008 19:42 發表
睇起星夢d設計  諗起都想笑[]

豪冇新意  都好笑咩- -
回復 支持 反對

個帖放左上置頂-_- 好似冇乜人會睇咁[[yoyo_055]]
回復 支持 反對

-o-岩岩蠟到-________-"你自爆晒你d呃人方法-口-你點搵食,[[m428]]
回復 支持 反對

不如放番落去
因為好難睇到
回復 支持 反對

1.樓主好似留左呀豪果個玩game昆人方法波=.=
http://www1.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3357798&extra=page%3D1

2.另外仲留左夜月•蚊扮人正身昆人手法
佢昆人手法係扮人地個分身之後去搵佢D fd借裝
當然借左之後就off左啦
佢咁做唔單只令真正正身D fd受損,而且仲破壞左真正正身既聲譽!!!!!!

3.而且有D人見到你身上有勁裝(易得果D)咁用高價黎收你D裝
點知你確認曬D野果隻佢會比多幾隻寵你,係li個時候佢已經改左$$

4.岩岩有一個新既昆人方法....例子::惡k....惡k要70斗,小惡翼,真惡翼    但係有D人會比其他lv的斗蓬or真惡翼比你...要小心呢

ps::仲有呀-.-獸印最平係邊6個-.-比人知道下黎防下D人

回復 支持 反對

原帖由 °★小夜♂ 於 15-7-2008 20:29 發表
1.樓主好似留左呀豪果個玩game昆人方法波=.=
http://www1.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3357798&extra=page%3D1

2.另外仲留左夜月•蚊扮人正身昆人手法
佢昆人手法係扮人地個分身之後去搵佢D fd借裝
當然借左 ...

已新增。
回復 支持 反對

比人用No.8呃過-____-
回復 支持 反對

= =仲有牙...樂古有個人
kek仔
msn:kek10203040@hotmail.com
佢都系昆...如果佢add你地msn...都吾好信佢牙
回復 支持 反對

原帖由 阿milk 於 25-7-2008 08:23 發表
= =仲有牙...樂古有個人
kek仔
msn:kek10203040@hotmail.com
佢都系昆...如果佢add你地msn...都吾好信佢牙

哩個帖系踢爆昆人手法
而吾系踢爆邊個昆人;
如果要講既~麻煩去抱怨區開帖;
回復 支持 反對

原帖由 神靈之俊 於 14-7-2008 14:32 發表
又係度博上精華-.-..

上精華有咩用?
回復 支持 反對