樓主: chanchunkin
打印 上一主題 下一主題
收起左側

放大量色物/鞋 拳王外觀 將軍裝換清兵裝 收將軍裝清兵裝 收天槍

狩虎腳繩+3,滄海耳環+2,騰龍腳繩+4,碧火耳環+4,160lv火盾+3,+4  閃光跑鞋+4  凶星眼鏡+4  真定軍鞋+4,+5 真霸鞋+4  雙刃+2, ,  斬魔劍+6 真色物大量  體能訓練  進階刀技x2  進階長棍    +4獵鷹手  445強野  444強月/545強月  +1c域 ( +4海棍有石  鹿車  656月set +4野3  +5干莫   ,+5c子座紋身,+5白羊座紋身,8格,4格, 12格

另放100女屎文ac!可加eq                 14x男刀手有醉佳情人 全ser得幾個人有,可加eq
    62lv男刀手!可開會!唔洗做任!幫你打晒d材料!有速赦令25張左右可加eq  
23x男刀手有車key 岩點 加/回功敏命幸意防  大量外觀 大量針鎚 大量320exq  +5雪套紋身 唔+eq 500
交易方法:面交        

拳王外觀: 酒吧小背心女) 索女飛車褸(女)  謝利西褲男) 豪丸短恤衫(男)  可換羅拔馬尾(男) 謝利植髮(男)、謝利西裝(男)
放,+4雷鞋.+5雷鞋,+6妖庫,野頭+6,強野3+3
回復 支持 反對

回復 支持 反對

656月set
+6妖庫
↑呢2樣野幾$?入數ok?
回復 支持 反對

回復 支持 反對

14x男刀手有醉佳情人 全ser得幾個人有,可加eq

幾錢=.=

一定要
回復 支持 反對

@@@@@@@@@@@@@@@@@@
回復 支持 反對

原帖由 chanchunkin 於 25-9-2008 06:05 PM 發表
@@@@@@@@@@@@@@@@@@

可以平D嗎?
回復 支持 反對

:o
回復 支持 反對

.........................
回復 支持 反對

:o ...........
回復 支持 反對