查看: 224891|回復: 323
收起左側

[遊戲下載] [BT][PC]真三國無雙5+免cd補丁+人物拎法攻略+全武將save●●

[BT][PC]真三國無雙5日文版

遊戲名稱:真-三國無雙5
英文名稱:ShinSangokumusou 5
遊戲製作:ω-Force
遊戲發行:KOEI                       
遊戲語種:日文
遊戲類型:ACT         
官方網站:
http://www.gamecity.ne.jp/smusou5/

壓縮包

真三國無雙5PC版.torrent

35.52 KB, 閱讀權限: 1, 下載次數: 5241

售價: 1 樂點  [記錄]

真三國無雙5PC版免CD補丁.rar

51.7 KB, 閱讀權限: 1, 下載次數: 4513

真三國無雙5PC版MDS檔.rar

556 Bytes, 閱讀權限: 1, 下載次數: 2845

人物拎法攻略.txt

1.9 KB, 下載次數: 2608

評分

參與人數 2樂點 +45 Bravo! +1 +15 收起 理由
妹仔仔 + 30 + 1 補法
[H]神之判官 + 15 + 15 內容精彩

查看全部評分

回復

如果真三國無雙5PC版免CD補丁唔得的話...請用埋E個 加埋全武將save  

因 修改器有毒.... 留位....

免CD補丁.exe

77 KB, 閱讀權限: 1, 下載次數: 1886

全武將save.zip

26.75 KB, 閱讀權限: 1, 下載次數: 2578

回復 支持 反對

個save點用[[bao_16]]
同埋咩係補丁??

回復 支持 反對

原帖由 geka 於 21-9-2008 19:29 發表
cccccccccccccccc

我信你會係不久既日子 會比人扣分[[yoyo_018]] [[yoyo_020]]
回復 支持 反對

我張display卡廢...
玩真4 都有部份場會狂閃下閃下...
玩蛇魔 就勁多紋理線條 花哂,,,,
真5 應該都無緣...

唯有繼續玩真4><
回復 支持 反對

原帖由 月影X無 於 23-9-2008 00:23 發表
我張display卡廢...
玩真4 都有部份場會狂閃下閃下...
玩蛇魔 就勁多紋理線條 花哂,,,,
真5 應該都無緣...

唯有繼續玩真4>

你換左個display 卡咪得囉..=.=""[[yoyo_087]]

CPU

Core 2 Duo 2.4 GHz 以上
作業系統8 ]5 F9 w' e5 f3 k4 X( n4 f, A

Windows XP/Vista
記憶體

512MB RAM 以上
硬碟空間
5GB以上剩餘容量
螢幕解析度

1280×720像素以上,可以顯示32位真彩色的屏顯。遊戲支持16:9的寬屏分辨率。D' y; n* c
顯示卡

搭載128MB以上顯存、搭載對應 DirectX9.0c以上的3D加速晶片並對應硬體Shader機能
聲效

支援 DirectX 9.0c 以上

你睇下夠唔夠[[yoyo_094]]

回復 支持 反對

中文定日文-.-?我想知到-.-
回復 支持 反對

得3種人用?係唔係DEMO黎?
回復 支持 反對

ccccccccccccccccccccccccccccccc

評分

參與人數 1 -3 收起 理由
[H]神之判官 -3 呃Post/無意義內容

查看全部評分

回復 支持 反對

我想問真4同真5有冇咩大既分別==?
我部機玩真可能會lag 下lag下  --
回復 支持 反對