打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 還我熱舞ONLINE及其他跳舞網遊一個公道

我覺得.....

上面咁多位...(全部人...包括樓主....)
你地都好有問題...

遊戲又不是你開發的...你們只是負責"玩"的...
抄與唔抄...對於你地都係冇關係.....(串小小講句...關你鬼事咩)

公平點講一句...
任何遊戲都冇抄....(抄既定義=一模一樣)
"假設"我當真係有抄....都係理所當然

遊戲開發商留意遊戲市場的走勢...留意各玩家的喜好...從而開發出來
新遊戲需參考舊遊戲的優點,取長補短....那是理所當然

實際d講多句...
你地又唔係做呢行....又冇讀過呢行相關知識...又對遊戲開發冇經驗
你們憑什麼去批評??...你地冇資格批評此話題
回復 支持 反對

大家唔好打交住,聽我講~
1.熱舞已經汁左,無可以再會係香港有,你只可以玩台熱舞同大陸超舞~
(我都想玩番R2Beat,但算la,我為有玩大陸QQ音速~)
2.我覺得咩唔可以和氣D講,點解感中2玩筆戰?
3.個個都話無資格批評咩咩咩,唔批評,Online game就唔會進步!

唔該大家諗清楚再回我!串我唔係問題,只係你無品!
回復 支持 反對

本人大量音樂Game一樣有玩的....
SDO=]'....
個Au模式唔係抄a_a?
個勁樂唔係抄a_a?
機本上係音樂Game一樣有抄!_!(MStar另計)
9you抄野抄得好勁
好似我個貼咁:http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3792431&highlight=
咁樣...唔係抄?
==============================
我開依個POST!要幫跳舞網遊拎返一個公道!邊個睇完個POST條氣唔順可以出
由熱舞ONLINE香港版一推出個時已經有D小朋友話熱舞係抄佢地DGAME
【小朋友既Game?咩Game?】
好問心個講!你地知抄邊到抄邊忽!GAME都唔識開發!講咩抄啊!
【好問心?唔明】
唔通話天堂1係抄創世紀咩!依我所知現在中港台只有幾隻係玩跳舞!
【已經唔係幾隻】
熱舞/勁舞團/唯舞獨尊/第五大街/熱舞街/GrooveParty/
【咁QQ;51;AU2;AU3;GTown;YCD係咩國?】
但真係玩跳舞有幾多隻啊!抄抄抄抄抄抄抄
唔通你話熱舞/唯舞獨尊/第五大街/熱舞街/GrooveParty/都係抄勁舞團咩
【熱舞冇抄?au模式係咩?勁樂模式係咩?熱舞街唔係抄?GP本人可以話
一定冇抄】
熱舞單機版一早出左!韓國勁舞個陣時都未測試!點抄啊!你抄我地就真
【你好OUT AU模式冇抄?】
唯舞獨尊第一風格已經唔同啦!人地台灣版做得幾好啊!又多台灣歌
【已經小左大把人玩】
第五大街係中國老牛間野做!就算係抄!人地D畫面都令過你多多聲啦!30人一齊跳你得咩
熱舞街我唔想講!
【30人...?GTown 100人一樣得....】
GrooveParty我都聽過下人講!話隻GAME係抄勁舞團!人地玩法唔同!你地就係要扮勁!講到自己隻勁舞識飛咁
【同意】
勁舞團玩上下左右多過真係跳舞啦!好心你地啦!你睇上下左右多過睇自己個角色跳啦!
跟本上就冇得講抄唔抄!難度ALON係抄天堂2@_@
【ALON?係咩野?】
現時有D公司為左賺多D錢!將人地D心得寫下黎!難度又係抄
講抄就抄得幾好!但叫你做隻GAME!死得囉!抄都唔識抄!可憐囉
超級舞者(嗜係熱舞啊)人地中國人都叻過韓國人啦!出跳舞機網遊!
【3D唔似3D;AU模式冇抄?勁樂冇抄?】
你地只係玩上下左右啊!就算係咁啊!人地熱舞街/第五大街/熱舞街/GrooveParty都做得好過你地
【戈d唔係上上弄弄左左右右咩?
熱舞街真係....點跳一樣係跳戈個動作..
笑左...
第五大街無話可說..但係P點明顯到....PX15
GP...無言】
現時D人睇畫面仲重要過系統!但有一D人玩GAME之前會睇睇畫面然後睇系統同職業
韓國T3好勁咩!你地玩緊個隻香港版勁舞團咪又係問9YOU拎代理!個SER仲要係9YOU
【香港9you=Gameone】
嗜係玩家連線到大陸啊!明唔明!勁舞團2就封測!勁舞團1就汁得啦
【au2 cb au1準得?笑左...】
9YOU都已經有意中止代理!咁9YOU唔要隻GAME!咁GAMEONE點啊!當然.......
【Gameone同9you份合約唔同...9you份合約好似唔記得係2010/2012先結束...
如果早左結束...T3可以要求9YOU囉番D錢】
又有可能GAMEONE唔汁勁舞團1!但要自己更新囉!好似華義咁囉!石器更新唔係問原廠拎囉!
【哥哥...T3冇話要結束Au1既制作】
9YOU唔係一本細公司!9YOU叻啊!將勁舞團汁左去!將勁舞團D心得放上熱舞到!
【55...抄埋d野係個Game到】
你估中國玩勁舞多定超舞多啦!大佬啊!中國人係睇系統嫁!中國點解玩征途既人多過魔獸世界啊!
【AU...AU單單一個區已經大把人=]
但係SDO好小人】
因為都系統囉!知玩家想要咩!啊!仲有!勁舞團2唔會比中台代理!難度香港得!你錯啦!
【AU2大陸已經有THE9】
香港有幾多間有咁多錢代理佢啊!有!橙仔咪代理到囉!唔信上勁舞2官網睇睇!
【AU2咁快有官網;P?】
唔一定畫面靚就WIN到人!你睇下神之領域啦!點解到現時咁多人一直想神領啊!
自己想清楚啦!依個世界好多公司都要賺錢嫁!你估做一隻GAME咁EASY啊!自己諗一諗
=================================
回上...
大家唔好打交住,聽我講~
1.熱舞已經汁左,無可以再會係香港有,你只可以玩台熱舞同大陸超舞~
(我都想玩番R2Beat,但算la,我為有玩大陸QQ音速~)
2.我覺得咩唔可以和氣D講,點解感中2玩筆戰?
【我覺得咩唔可以和氣D講 唔明年
金土9=鐘
卜心8=意】
3.個個都話無資格批評咩咩咩,唔批評,Online game就唔會進步!
【係OnlineGame】
唔該大家諗清楚再回我!串我唔係問題,只係你無品!
【唔好話你既貼無討論性
測評只會COPY】
======================================
個貼咁耐咩人推架- -?
回復 支持 反對

=.=把口生係人地到...有種斬晒佢地落黎
網絡世界係咁-.-頂唔順開以cut上網
回復 支持 反對

其實大家咪又係講自己玩緊隻online幾勁
實踩底一D自己唔玩既online,同將自己隻online講到天馬行空,無與倫比
最後咪又係講緊一隻野: 我玩既game最好,你玩個d係垃圾

所以我以家好以同人討論ONLINE GAME,除非你都同我玩緊同一隻GAME
----------------------------------------------------------------------------------------------
死,好似推左post tim Sorry sorry[[bao_50]]
回復 支持 反對

我開依個POST!要幫跳舞網遊拎返一個公道!邊個睇完個POST條氣唔順可以出聲
由熱舞ONLINE香港版一推出個時已經有D小朋友話熱舞係抄佢地DGAME
好問心個講!你地知抄邊到抄邊忽!GAME都唔識開發!講咩抄啊!
唔通話天 ...
錢幽暝 發表於 12-9-2008 01:53

講野都唔用腦,,而家系你似小朋友多啲囉[[onion_59]]
你唔鐘意驚瘟我更加冇計,,每間公司都以利益行頭[[onion_51]]
回復 支持 反對

隻game又唔係你既,你咁激動有咩用?
回復 支持 反對

-.-勁舞團個d小朋友?
某d行嗎?v?
講真.個個都玩過勁舞先再玩其他跳舞Game嫁喇
有野唔同已經唔代表抄嫁喇-.-"
雖然我熱愛玩勁舞-.-But我好同意樓主講既野- -
回復 支持 反對

不過睇番每一隻玩跳舞既game十隻八隻都差唔多..抄唔抄都係個人去覺得..
不過勁舞(果D人)佢地永久都只係屈係果個世界..每日就剩係入game之後就玩..
再係game裹面睇消息 唔會自己去睇..可以話只要有一個講話邊隻抄邊隻 就一傳十 十傳百 傳出去...
所以玩得開心就夠xd[[onion_62]]
回復 支持 反對

天堂2唔係同aion同一間公司咖咩-.-
回復 支持 反對