打印 上一主題 下一主題
收起左側

零仔﹏教室]] 第一打--第六天魔王(攻法裝齊全) {完成度:75%

認同樓上
如果先等夠錢出吉鋼的話
殺人數一定少過出了1300的
加上出了吉鋼攻速仍然是不夠
攻裝是看運氣的
你幾攻高都要看能否爆擊
沒爆擊=垃圾
所以攻速高...在幾秒內的爆擊相對會能夠增加爆擊次數的可能性
加上....不利用2技食兵是愚蠢的行為喔
有技不用...留魔殺人??
難道你每分每秒都準備殺人嗎= =?

法裝方面
我認為先加1技吃尾刀較好
由於是法裝的關係
2技的攻擊加成沒有太大作用

結論是....樓主看來只與新中手對打過
沒去過有老手的地方
因為以上的點法...裝備...出裝的先後次序
大大令信長的殺人數量減少

回復 支持 反對

信長可以唔洗出法鋼都夠魔用啦

攻左出左吉綱先都冇咩用,冇攻速第三技就=冇用
所以出左1300先好d
回復 支持 反對

sori..我諗我打錯左...如果係攻裝既係用左個爆彈就出1300再等吉,,
仲有既係,,攻裝信長唔好用2技食兵,,2技同黎殺人同埋走..如果唔係好多人會等信長用左2技之後出黎殺,,

好似上面講咁,,用2技食兵係可以快d,,如果你對面係有心camp你,,你一2技左你就會比人秒,,
仲有既係,,的確成場都係要準備殺人,,對住$#呢d英佢一閃你就要2技,,唔通你唔用2技既佢秒唔到你?
如果你話有大既,,咁假若有秀滿你又會點?

我1ser ac係WaI327691,,得既一齊打=]
回復 支持 反對

新版 or 舊版- -?  
14.2a / 12.x  / 11.2b?

玩新版我玩返法裝
舊版通常攻裝好用
回復 支持 反對

原帖由 零` 於 13-12-2008 14:52 發表
sori..我諗我打錯左...如果係攻裝既係用左個爆彈就出1300再等吉,,
仲有既係,,攻裝信長唔好用2技食兵,,2技同黎殺人同埋走..如果唔係好多人會等信長用左2技之後出黎殺,,

好似上面講咁,,用2技食兵係可以快d,,如果你 ...

2技呢家野見人見智姐,如果得4隻兵我就唔會出2技
如果好多兵一定2技食,$#閃過黎你一樣可以開大既姐...
回復 支持 反對

信長開左大既話,,會郁得慢左,,若果係攻裝$#,,你用左2技,,佢大>閃,,就算你大埋你既血又會有幾多?
佢若果有攻既話可以同你鬥斬TIM,,

仲有,,你對面唔一定係得$#會CAMP你嫁嘛,,上3??佢神閃,,禁言再神斬你又會點??
秀滿你大佢又大你又可以點??

零仔只玩11.2B=]
回復 支持 反對

原帖由 零` 於 13-12-2008 21:17 發表
信長開左大既話,,會郁得慢左,,若果係攻裝$#,,你用左2技,,佢大>閃,,就算你大埋你既血又會有幾多?
佢若果有攻既話可以同你鬥斬TIM,,

仲有,,你對面唔一定係得$#會CAMP你嫁嘛,,上3??佢神閃,,禁言再神斬你又會點??
...

你都識講上3禁言,,,咁留2技做咩...
回復 支持 反對

留2技有反殺既可能.,
如果冇2技既話,,你只會一邊響到挨打,,但有2技既好大機會可以反殺的說
回復 支持 反對

原帖由 零` 於 14-12-2008 11:36 發表
留2技有反殺既可能.,
如果冇2技既話,,你只會一邊響到挨打,,但有2技既好大機會可以反殺的說

其實講落去冇咩意思- -最緊要睇情況
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對