打印 上一主題 下一主題
收起左側

我覺得我由細到大都無人鍾意同我做fd

脾氣差 唔怪得
回復 支持 反對

你7 lo 得e個字形容你
K.I.N 發表於 3-2-2009 11:29

GOOD~ 人地都冇得罪,你都可以無神神話人7

你真係認為~你對人好人地自然會對你好,這個根本就不是必然。
我有幾個fd都係咁,只係想我比佢錢地洗,佢地問我借我二話不說就借左,到左幾日後,我問佢地拎番d錢,佢地話遲d先,遲遲遲最後當然冇比番我,到我問佢地借果時佢地又話冇錢,佢對住其他fd好似隻狗咁,咩都借比佢d fd,而佢d fd又唔係對佢好好,而我咩都付出左,但佢會感覺到嗎? 所以e+我都唔會拎個心出黎,我只會表面對佢地好。 自己睇下#8 冇得罪佢都要比佢串  
回復 支持 反對

樓主係咪讀天主教南華中學6A班架???
回復 支持 反對

點會有人成日控制唔到自己罵人架..明知自己衰啦都係咁...唔睇心理醫生冇救   再唔係信下教
回復 支持 反對

我同你1樣沒朋友 但我自問性格方面問題不大
因為我是很重視朋友的人 我拎個心出黎對朋友
反而正正因為如此受到很深的傷害 你對人好 人地未必1定要對返你好
而家正正發生係我身上 所以我已不再信任我既朋友._.
拎個心出黎同人做朋友 反而比人hurt得好緊要T^T
回復 支持 反對

由好細個好細個....小學開始啦...
我發覺我d同學fd系好少同我講野....亦都無約過我出街...由小一到小六都系
同埋有陣時...我聽到佢地背後講我壞話...話我乜,又點又點果d
我自問我性格吾系太好,,睥氣差
但我覺得真系 ...
樂仔z 發表於 2-2-2009 19:34

主動d搵人吹水囉你咁樣落去真係...冇得救
小學開始冇fd= =咁你d日子未好悶囉...
回復 支持 反對