打印 上一主題 下一主題
收起左側

[新鮮試玩] 英雄連Online 全球首款MMORTS大作

收唔到信?
回復 支持 反對

""首款""MMORTS大作
Are u sure?
點解我會玩過其他 mmorts ? xDD
無惡意~ 只系覺得個topic name有問題
COH 本系一隻好玩o既單機game就是了
回復 支持 反對

呢個我肯定
除非你舉得到其他MMORTS既例子

世上除左COH之外,重有隻叫破碎的銀河系,不過呢隻並唔係大作,冇乜名氣,玩家唔多
回復 支持 反對

呢個我肯定
除非你舉得到其他MMORTS既例子

世上除左COH之外,重有隻叫破碎的銀河系,不過呢隻並唔係大作,冇乜名氣,玩家唔多
迅雷先鋒 發表於 16-2-2009 21:36

yes
破碎的銀河系己組系一隻 xDD
navyfield 又算唔算 XDD
e 2隻我都玩過
我重玩過2隻 ballerium , saga

其實重有好幾隻 a"a
回復 支持 反對

NF唔算得係即時戰略,佢控制既只係一隻艦所以未符合RTS「可以獨立控制各個單位,而不限於群組式的控制」的基本條件,佢只係即時戰術遊戲
ballerium 汁左n世,而且因為缺錢,規模同名氣都係小之又小

我呢度講緊係大作,睇清楚呢兩個字,任何可以列舉出既MMORTS都冇COH咁大規模既製作、咁大規模的宣傳,咁大規模既陣容
回復 支持 反對

用德國 同盟軍打..經常比jeep海 擊敗-.-用mg 機動性又太低..點解決好@_@
回復 支持 反對

NF唔算得係即時戰略,佢控制既只係一隻艦所以未符合RTS「可以獨立控制各個單位,而不限於群組式的控制」的基本條件,佢只係即時戰術遊戲
ballerium 汁左n世,而且因為缺錢,規模同名氣都係小之又小

我呢度講緊係大 ...
迅雷先鋒 發表於 16-2-2009 23:52

咁你咁講無得講 a"a
系一d人o既 view 可能 破碎 經已系大作
Back to company of heroe
佢本身系由單機game --> MMO
最多咁講,我又搵唔到一隻系 單機 to MMO

FOR MMORTS, 我早排留意過一隻叫 dreamlord 的
回復 支持 反對

吊  好煩呀
有冇人幫我申請ac呀

我題題都錯
回復 支持 反對

i do not like play- -
哈- -
回復 支持 反對

用德國 同盟軍打..經常比jeep海 擊敗-.-用mg 機動性又太低..點解決好@_@
龍 發表於 17-2-2009 00:28

jeep海的確麻煩
可初期可以做既係升一隊MP40國民,噴火效果更好,不過工兵冇乜生命力
MG42必須入屋或守死角位
回復 支持 反對