打印 上一主題 下一主題
收起左側

[禁止修改] 龍駒捉捉VeR6.0 。Alchemist。  鍊金之世代*``+

一早說過別當朋友可以留情。
回復 支持 反對

一早說過別當朋友可以留情。
我要咀咀 發表於 31-3-2009 00:13

囧,,你搞什麼了,,

勁正...個個職業都想玩
joego630 發表於 30-3-2009 23:21

多謝棒場,,xD,,遲點會有新職業呢,,
回復 支持 反對

5.2轉完弓2轉,有850ko都轉唔到3轉
回復 支持 反對

小月[仔] 你個先知3轉車車,招唔到野架BO~咁會唔會失去左先知的特色呀~不如先知先轉 殺1 +2攻/HP會唔會好D呀= =

仲有的說...你右面封印之塔果到整條小路比人走佬好BO~ /口\ 次次我玩僧都比8P個王係到封路~點玩呀!最多你整隠劇係封塔附近都好D呀~

你估唔估到我你邊鬼個呢~ 小月[[[仔]]]
回復 支持 反對

小月[仔] 你個先知3轉車車,招唔到野架BO~咁會唔會失去左先知的特色呀~不如先知先轉 殺1 +2攻/HP會唔會好D呀= =

仲有的說...你右面封印之塔果到整條小路比人走佬好BO~ /口\ 次次我玩僧都比8P個王係到封路~點玩呀!最 ...
hichan1994 發表於 31-3-2009 18:47
估下先...哈哈...你咪係洗衣機囉
回復 支持 反對

5.2轉完弓2轉,有850ko都轉唔到3轉
8783 發表於 31-3-2009 18:04

噗,,請問是P幾呢,,
而且木只是方便觀看,,要確定是殺怪物拿木滴,,

仲有的說...你右面封印之塔果到整條小路比人走佬好BO~ /口\ 次次我玩僧都比8P個王係到封路~點玩呀!最 ...
hichan1994 發表於 31-3-2009 18:47

先知3轉暫定為車,,未來可能會改,,封印之塔未來有路走,,
噗,,請問有什麼隱劇提出,,??

[洗]衣[機][[[[[[[[[女]]]]]]]]],,哼

估下先...哈哈...你咪係洗衣機囉
【木野】 發表於 31-3-2009 18:51

嗯嗯,,木野你mSn叫,,?忘了滴說,,
回復 支持 反對

路過一留, 少少意見,雖然未玩過.............

地圖畫得好似幾密下........ 你地小心遲下再加野o個陣冇位放

PS: 呢個地圖只有2個人做的嗎??
回復 支持 反對

路過一留, 少少意見,雖然未玩過.............

地圖畫得好似幾密下........ 你地小心遲下再加野o個陣冇位放

PS: 呢個地圖只有2個人做的嗎??
西門 發表於 31-3-2009 21:38

其實有3個,,暫時找不到該作者在樂古滴名,,囧,,
地圖不排除會加大,,xD,,多謝CM*+,,
回復 支持 反對

點加大 =o=?? 加大係一件好麻煩的事.............

你地造劇做左幾耐@.@??

PS: 有msn 嗎, 可以加我嗎 q.q   我想搵人幫手做劇
回復 支持 反對

點加大 =o=?? 加大係一件好麻煩的事.............

你地造劇做左幾耐@.@??

PS: 有msn 嗎, 可以加我嗎 q.q   我想搵人幫手做劇
西門 發表於 31-3-2009 22:09

用aokts加大,,xDD,,
小妹去加你吧,,
回復 支持 反對