打印 上一主題 下一主題
收起左側

[推介遊戲] Operation 7 個人推介 網上FPS ONLINE,而且唔LAG!!!

ban左ac呀哭~~~~ 唔比入
回復 支持 反對

明明禁左18以上
但係都唔俾我入
回復 支持 反對

- - 樓上既
你話你等中文化先玩- -

咁你應該呢世都唔洗玩
回復 支持 反對

點入隻game度玩丫--
回復 支持 反對

隻野好多外掛的之前
同埋又唔係太好玩
回復 支持 反對

有不少人話d槍唔穩定
可能係你地支槍的setting問題
d槍有個數值叫control,越高越穩定
------------------------------------------------
個人意見:
1) 對於SMG,accuracy(準確度)唔洗高,反而control越高越好,
因為SMG火力偏低,而且準極有限,比較適合短距離作戰,所以選擇追求control

2) 對於AR, 可考慮平衡accuracy同control,或者側重accuracy配以狙擊鏡
但不建議過於側重control,因相比SMG,AR連發慢,靈活度不足,不適合短距離作戰,
不過有某幾支AR(如G3)亦可當SMG用

3) 對於SR, 由於冇玩過連狙,所以以下只講單發狙(如M24,AWM),
越準越好,無視control,反正連發極慢(相比SMG,AR),control又高唔起,所以請無視
不過感覺上提高control 好似可令開狙鏡後,冇咁飄(有待求證)

4) 散彈&重機槍冇玩過唔知

5) 要不要用滅聲器請自行決定,用左滅聲器好似可以冇火光
--------------------------------------------------------------------------------------
自由組槍係lee隻game的特色,所以請發掘最適合自己的槍
少人配搭唔等於冇用
回復 支持 反對

岩岩想入GAME...
入唔到...
WHY?_?""""
回復 支持 反對

DISCONNECT FORM SER"
回復 支持 反對

點解我係GAME登入 冇啦啦彈左句Permission denied 之後就去到代理個網 請問點解 我好想玩下 /.\                (個ac係我朋友幫我開)
回復 支持 反對

DISCONNECT FORM SER  X2...........
回復 支持 反對