查看: 1975|回復: 12
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] 少量心得囧"

+4↑既武器會發光,,防具因為未有研究所以唔知=[
交易組隊個d只要對住某個人click兩下左鍵就得,,
15lv武器的確無得買,,但係主劇情玩到自己15lv左右就有送,
除非人地係[被封印的],,唔係買黎都無用=]

5lv+10lv裝同武建議到可以用個個lv就買黎用
因為主劇情好遲先會送哩d野,,買左之後攻擊力同防禦力都有所提升

因為我本身係玩法c既囧"而且得個16lv,,得個少少心得,,唔好見怪

法c本身剩係禁x(即係普通攻擊)會發火球,,
攻擊距離都算ok,,而且攻擊速度唔慢,,
剩係不停禁x,x,x,x.....當有怪黎到就向後沖刺一下就可以屈落去囧"
遇到遠攻怪點算??
用技能啦-->技能方面,,
將魔法增效點到max,,山寨炮有關技能都點max,,
事關山寨炮可以count左人地既攻擊,,而且有範圍性傷害,,
+上操作容易,,剩禁1個製就得囧"

玩到山寨炮d技能咁上下,,發射速度好神=]"..
基本上不停反覆禁x,s(技能),,接近無敵,,
我自己都係咁樣1個人玩得贏4星map,,
個時仲要係得個13lv仔打17lv boss,,
當然唔建議1個人打,,組隊打既話好易出rank:sss
同樣地好易出正野=v=b
不過要睇住自己d hp同mp囧"......

市價方面因為而家仲係封測期間囧"而已開ser無幾耐,,好難定到價=]"

有其他唔明歡迎詢問
回復

不過唔知點解法c小人玩..
回復 支持 反對

我法c自己打都有sss..
回復 支持 反對

老老實實 你依家 法師未轉 係睇唔到威力
加油去轉吧 不論係祭師 或者 巫師 都可以係戰場上成為一大助力
回復 支持 反對

本人係法C黎嫁~ 會轉做際~
暫時黎講又覺得山寨炮冇樓主所講既咁好用...
因為佢只可以打企係度既敵人
隻怪慣低左就打唔到 同呢招都ok食水@@"
不過高攻呢個就真係好好用>w<

我自己既打怪方式就係咁既:
行近先用A炸低佢地 等佢地埋唔到我身-w-
再一個c +向下x  成舊隕石沖過去~
當舊石打到落黎  d怪都差不多起返身
我就再用樓主既方法x s x s咁清埋佢^^
咁樣通常d怪都打唔到你好多下 保住自己d hp~
命仔緊要呀嘛 ^u^"
回復 支持 反對

其實 最好係搵團友配合
我個人鍾意 1獵1遊1騎1祭
咁樣就夠哂做 騎頂/挑 祭補/雷 遊 空射  獵群攻,挑,空射
得哂
回復 支持 反對

thx樓主.
回復 支持 反對

THX樓主...睇左幾耐下都..
回復 支持 反對

ehx 好有用呀
回復 支持 反對

支持你....THX
回復 支持 反對