查看: 10463|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

who勁= =?

頭像被屏蔽
回復

好難講 = =要睇人既技術= =
無話邊隻勁既= =
回復

信長前中後期都係勁英=]
回復

論技術應該是佐佐木佔優
一技暈 二技無法動彈
第二當然是信長
二技暈 大絕魔免傷害
第三是大友
大絕控場有用 三技力量加強 一技壓線超強
第四淺井
二技遠距離
回復

團戰信長勁.有大範圍晕技 大絕魔免拆野又掂  織田軍GE第2主力(主力佐佐GE話)
中路單挑我覺大友勁.血10分厚 1技食兵快
佐佐$#冇得比 同等技術一定輸 信長大友大技都破魔免呢
回復

佐佐木我覺得D技唔係好勁
勝在能力植
回復

係睇你識玩邊個多d姐= ="
左左木我覺得成日唔夠魔用= ="
信長法裝我覺得早期又係唔多夠魔用= ="
$#連技殺人爽YY
大友我覺得最正@@"
回復

回五樓 ..
中路單挑怎會是大友強 ? 而且他的第三技到中後期影響力不大 一技也是 .. 可見得大友只是前期的英
我也見不到信長暈技有多大範圍 妳夠毛利大絕範圍大才行吧 ..
笑 .. 佐佐木是隱英一定有他的原因 妳自己想想吧  二技好用 使敵人無法動彈 一技暈人 大絕更加是範圍大
妳不要這麼主觀好嗎 =口= 妳知道大友出大絕是多麼困難 風之鎖有的魔免破 吹箭更加困難 要時間掌握
回復

8# §膠浩§
你可以將一招小技同一招大技黎相提並論
你係得既
信長招暈範圍係算大
相比起其他有範圍暈既英(柴田,宇佐,山縣,狗女,村上,宗茂...)
佢招小技既範圍的確係好大
你要用d大技黎講真係冇得比
如果唔有番d勁既用途都唔叫大技啦掛?

中路單挑黎講
大友唔廢嫁喎(打3分)
一黎你殺唔到佢
二黎佢壓住你(對部分英而言)
三黎佢可以出風符吹你上天
你有得避?

而佐佐木就真係勁既..
回復

信長那招算是小技 ? 信長的二技除了有暈眩效果之外 更可以增加攻擊 爆擊也爆很高 妳跟我說是小技 我見他說範圍很大才回覆 請妳理解清楚吧 3Q ^^"
如果妳可以說到信長二技是那麼強的話 那團戰 信長盃信長已經完完全全取代了毛利大絕 我也認為妳可以將信長那招吹噓吹很大
妳明白啥是"中路單挑怎會是大友強 ?" 我不是眨低大友的技能 但是 ... 我認為不是很強吧 ^^" 妳看過中路單挑比賽的影片嗎 =口= ? 手裹已經可以狂CUT大友大絕而且出風符不是不好 而是吹起英雄的時間頗長 那妳吹起來妳自己慢慢等吧 妳自己慢慢等對面敵人來支援  而且很貴 根本就拖了大友很多裝 而且在單挑中挑中 如果你選擇用風符來殺人 人們就會用魔符來對付你 我到時看看妳玩大友怎樣殺人
而且說到殺人 只要出面出果心 百地我說看看妳怎樣壓線 我就看看妳怎樣用一技拆塔
回復