打印 上一主題 下一主題
收起左側

[禁止修改] 〔續〕四國紀 古蘭托斯 難攻不落城.摩西之戰

我都打完了    希望下次d人物既攻高既話可以高血小小咁多-3-   伊薩克成日死左
回復 支持 反對

我都打完了    希望下次d人物既攻高既話可以高血小小咁多-3-   伊薩克成日死左
waiwind 發表於 19-6-2009 17:17

呵呵,但我集慣了高攻少血,高血少攻的公式
這才是公平呢,哈哈
回復 支持 反對

呵呵,但我集慣了高攻少血,高血少攻的公式
這才是公平呢,哈哈
takura 發表於 19-6-2009 20:12
咁下次既決戰會唔會有奧巴斯勢力or其他勢力呢-3-    好想早d知道
回復 支持 反對

咁下次既決戰會唔會有奧巴斯勢力or其他勢力呢-3-    好想早d知道
waiwind 發表於 20-6-2009 09:48

下一集係講艾列斯和古蘭托斯決戰,因為是關乎整個斯托法克大陸的問題,所以一定會出現其他勢力
預定:1p  自己   
        2p  斯托法克的地帶(建築物)
        3p  古蘭托斯
        4p  艾列斯
        5p  奧巴斯(第三勢力)
        6p  神秘勢力(身份不明,在一場戰役出現而已)
        7p  支線敵人
回復 支持 反對

其實樓主你點解要改左士兵有上限(即係冇得買兵)????

後記:

嗚嗚...太貪心想要四殺弓....結果唔打佢地只攻主帥....d兵死清光都未打死敵將.........

另外追加(題外話?)

我之前去搵真龍down番既時候開左樓主你發過既帖,發現:你就係末日武士的決戰.第二章同最後武士的決戰第一章既作者????

如果你仲有個檔既話可唔可以俾我????(改左系統後舊既檔down唔番)
回復 支持 反對

後記:

嗚嗚...太貪心想要四殺弓....結果唔打佢地只攻主帥....d兵死清光都未打死敵將.........
him12345000 發表於 21-6-2009 23:38
用大漠騎士(駱駝)去打主將就得唔洗王四殺   D大漠騎士唔洗30秒就打到  到時四殺弓就會加入
回復 支持 反對

玩下先,thxthxthx
回復 支持 反對

後記:

另外追加(題外話?)

我之前去搵真龍down番既時候開左樓主你發過 ...
him12345000 發表於 21-6-2009 23:38

末日武士的決戰嗎?這倒已經是很久的歷史了
可是由於我覺得那個戰役越整越失敗,所以就放棄了
而家個檔不在我那裏了......
回復 支持 反對

末日武士的決戰嗎?這倒已經是很久的歷史了
可是由於我覺得那個戰役越整越失敗,所以就放棄了
而家個檔不在我那裏了......
takura 發表於 23-6-2009 14:46

既然係咁,我唯有去求檔區搵下啦[[onion_16]]
回復 支持 反對

玩唔到= =
回復 支持 反對