查看: 102013|回復: 476
收起左側

[綜合討論] 香港赤壁勁人榜(3-7-2009 更新)

靚裝(10分)    指既係秘文
單打技術(10分)  唔洗講la...
團戰技術/價值(10分)  百變弓同落雨勁既,比較多分,除左殺人多,仲要進退得宜,引敵入陣  
符玉(10)         金百變10分 !!
其他野...名氣,稱號等等(10)    哭泣中既小孩聽到佢既大名都收聲唔敢喊既+分
total 50分

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

大愛       魏國
                  同子龍一樣,裝唔算神,不過技術好,而且好戰,唔小魔塚都曾經死過係佢手上
                    8+8+8+7++7=38
回復

wo~好勁耶~
回復 支持 反對

大家仲見到咩勁人,可以打出來等我加上去..
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

見吾到喎...我吾係孫ser

要等合ser=   =
大鬼 發表於 19-6-2009 11:38

=============================================
大鬼~成日蝦我.........[[onion_50]] 咬你啦~[[onion_78]]
回復 支持 反對

子龍 : 大佬d裝真係好一般,通街都2乾2天架啦,佢係技術方面神左ja.....=...=""
星晴 : 嘿子都未玩熟戟,之前用鬼鬼玩閃戟,e+用星晴玩敏武戟,裝轉左太極混沌就神左,技術又要重新適應喇~.~
王翦 : 王生d裝已經唔算神啦,不過又係用技術搭夠,玩起上黎勁過好多狂人,好耐無同佢p過喇=3=
沙加 : 當年玄天太極10化骨,金人武官受佢一下神威應該都番得屋企,e+通街高暴抗,無以前咁惡喇,不過有名你叫戰神,技術就唔洗講啦.
龍小嵐 : 龍雀2乾天罡太極九轉混沌地煞....行過記得欣賞下佢d裝XD
燎原火 : 九轉百變弓,雖然大家係fd,不過評論都係要中肯d,唔計個9轉,其實都係普通1個百變弓^^"
龍k : 咪普通百變弓一個lo,同白戀人,花落,藍戰士,殘光果班10百變d裝唔差遠(太多百變人,唔知有無記錯喇),整左狂先啦,佢話下個月整架@.@
紫風 : 太極手,之前新年就稱得上神裝,e+好多人d裝都追得上喇....赤壁實在太多有錢人~.~""

未上榜既其實仲有好多個:
阿傑 : 隻揪王都無得上榜.....裝又係果d通街都係既金光雙乾,技術就真係好q勁喇.....=.=""
Roy : 之前玩玄天太極配文官裝,e+好似又轉番太極混沌,幾日無見過佢update唔到資料,肯定又同個索女老婆煲緊77啦XD
繁商 : 棍杖全7星,又係d例牌既金光鎖心雙乾雙天,d裝就唔係出眾架喇,不過應該係最勁既棍(我要超越既目標),好可惜係武官.....=.=
小豬 : 我諗以前玩過濮1既應該無人唔識佢....太極百變弓,同火一樣,唔計個太極,其實都係普通1個百變弓^^"
仲有好多,無記錯既話.....維大少,無悔就10落日...朱b,鬼鬼就10破玉...誓愛,泡泡茶就10百變....肯定仲有好多我唔識既.....
唔想逐個介紹喇,得閒行過就睇下佢地d裝啦.....=3=
回復 支持 反對

呀傑K 最勁
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

不過第一果個態度實真係.............
回復 支持 反對

沒有永遠的第一
就睇下佢幾時俾人拉落下...呵呵[[bao_31]]
回復 支持 反對