打印 上一主題 下一主題
收起左側

有關信譽玩家的問題 - 名單 -

關閉 [複製鏈接]
做左個幾星期 好似 - -
回復 支持 反對

【申請信譽玩家表格】

樂古用戶名稱: ★鎖吻;
樂點:805
發表文章量:351
註冊日期:31-7-2009
MSN:
siu.yee@hellokitty.com

望能批准-3- 謝謝..
回復 支持 反對

【申請信譽玩家表格】

樂古用戶名稱: ★鎖吻;
樂點:805
發表文章量:351
註冊日期:31-7-2009
MSN:siu.yee@hellokitty.com

望 ...
★鎖吻; 發表於 31-10-2009 17:19

否決通過
原因如下
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3775217&extra=page%3D2
不論是否用"代POST"等 這類出問題的帖
如果有呃人,或有人受害
而間接令買家得不到應有得物品、虛擬物品
也不作考慮內,請解決以上問題再申請
=================================
殘終笙 多次品德,人身攻擊,粗口,犯版規等問題
OVER! 除完
相關問題帖
http://www.nakuz.com/bbs/redirect.php?tid=3777976&goto=lastpost#lastpost
回復 支持 反對

THX哂星月仔^^
條氣順哂
回復 支持 反對

否決通過
原因如下
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3775217&extra=page%3D2
如果有呃人,或有人受害
也不作考慮內,請解決以 ...
星月仔 發表於 1-11-2009 20:50

哇..你都冇講明 代p0 係要付哂責任囉~"~
+上 個p0我講明 係面交既囉
甘佢揀左要入數..我可以點丫?!
受害人 又冇直接搵過我. 佢地2個點交易 我又唔知!!
我樂古同 173 開p0幫人解任 有冇一次係昆人也? 我13次交易紀錄喇
依d你唔睇下?!  會唔會唔公平左d也?! 你講到我呃佢甘囉..
+上 上次昆白呃我 msn問你果時 你都話你唔會付責喇!
如果你甘就否決既 我feel到唔公平囉.
that fine>v< 哈哈!!
回復 支持 反對

哇..你都冇講明 代p0 係要付哂責任囉~"~
+上 個p0我講明 係面交既囉
甘佢揀左要入數..我可以點丫?!
受害人 又冇直接搵過我. 佢地2個點交易 我又唔知!!
我樂古同 173 開p0幫人解任 有冇一次係昆人也? 我13次交易紀錄喇
依d你唔睇下?!  會唔會唔公平左d也?! 你講到我呃佢甘囉..
+上 上次昆白呃我 msn問你果時 你都話你唔會付責喇!
如果你甘就否決既 我feel到唔公平囉.
that fine>v< 哈哈!!
★鎖吻; 發表於 2-11-2009 03:00

代post 係用自己名義去幫人交易,
 所以係要你信得過果個人, 而人地又信得過你...
 就好似算係用擔保人既名義咁~

依家個問題係... 你信錯左人~
 ★鎖吻; 個角色就無啦啦成為左一個唔知情/被利用的幫凶~

咁你覺得, 失去左信譽既擔保人, 或者唔知情/被利用的幫凶, 係唔係都仲可以叫做 "有信譽" ?!

同埋如果代post 果個係唔係都話代post, 而又唔駛負責既話...
 你又覺得會唔會有人好努力做完信譽玩家之後, 係唔係都話代post,
 昆完人又話唔負責, 繼續做佢既 "信譽玩家"... ... 又繼續去昆人... ... ...
 咁個結果又會係點 ?! 到時樂古交易區咪好亂?

當然... 最大責任唔係 ★鎖吻; ...
 而係交易方法出左問題~

2``對於交易方法出問題要負責既就係無左 $300.

★鎖吻; 信譽當然會受影響, 但要賠償既始終都係 〥Myth°〃 s!u然

結果係... ★鎖吻; 同 2`` 都係受害者:
 ★鎖吻; 被騙去了 信譽.
 2`` 被騙去了 現金$300.

所以代post 都要三思, 真係信得過先好代post,
 唔好係唔係都幫人代post, 帶眼識人好緊要~

如果真係講到你呃人咁... 相信你個名已經係 昆9 名單內出現了~

都係果句... 怕俾人昆就面交最好~

回復 支持 反對

代post 係用自己名義去幫人交易,
 所以係要你信得過果個人, 而人地又信得過你...
 就好似算係用擔保人既名義咁~

依家個問題係... 你信錯左人~
 ★鎖吻; 個角色就無啦啦成為左一個唔知情/被利用的 ...
yvonneyang 發表於 2-11-2009 11:43

算喇 我都唔知仲可以講物._.
s0 失望..算吧=]
冇話再講^v^
回復 支持 反對

【升級表格】                  
樂古用戶名稱:FunG〝
樂點:9666
發表文章量:645
註冊日期:30-7-2009
MSN:the-best081@hotmail.com
升級什麼:高級信譽玩家
其他問題/意見:在樂古有多次交易紀錄, 全部良好, 望能批准申請
回復 支持 反對

【升級表格】                  
樂古用戶名稱:FunG〝
樂點:9666
發表文章量:645
註冊日期:30-7-2009
MSN:the-best081@hotmail.com
升級什麼:高級信譽玩家
其他問題/意見:在樂古有多次交易紀錄, 全部良好, ...
FunG〝 發表於 3-11-2009 13:07

支持 FunG〝FunG〝!!
回復 支持 反對

否決通過
原因如下
如果有呃人,或有人受害
也不作考慮內,請解決以 ...
星月仔 發表於 1-11-2009 20:50

星月-3-
上次我話申請信譽玩家 你否決左的
依家連當事人都覺得唔關我事!!
當事人都報左警了 總算解決件事吧!!
可否重新考慮我既申請呢..?!

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3775217&extra=page%3D1&page=5
回復 支持 反對