打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 做咩入唔到aion

關閉 [複製鏈接]
展翼飛翔包 $120

1.    DVD主程式 x 2
2.    遊戲指南 x 1
3.    地圖集 x 1
4.    30天包月儲值序號卡 x 1
5.    道具-  兔帶頭飾  (30天)

包季

送一對+40秒飛行時間既翅膀, 相信之後會絕版

PS 30級--+30秒飛 ...
nikki38 發表於 14-7-2009 10:25

想問一問.
隻GAME維護要幾耐@O@
包季.係咪直接買3張1200再包季就送40SEC翼?
40SEC翼係咪唔可以同時用30LV 100萬果對翼=]
唔該哂=]
回復 支持 反對

係同軍團10個人同時包季先至有翼俾
回復 支持 反對

想問一問.
隻GAME維護要幾耐@O@
包季.係咪直接買3張1200再包季就送40SEC翼?
40SEC翼係咪唔可以同時用30LV 100萬果對翼=]
唔該哂=]
木頭公仔 發表於 14-7-2009 10:31

7月14日~10月13日活動期間,自軍團長儲值包季遊戲時間起算的3天內,如該軍團有10個以上成員(含軍團長)儲值包季遊戲時間,參與儲值的所有軍團成員將可獲得遊戲道具「黑雲貿易團的羽毛」一個和戰友們一起乘著黑雲翅膀翱翔天際

儲值方法要等官方公佈, 琴日都好似未入到點入AION

翼只可以用一對, 唔會有 +30SEC 再 +40SEC 咁好

不過都變相送左100萬比你
回復 支持 反對

7月14日~10月13日活動期間,自軍團長儲值包季遊戲時間起算的3天內,如該軍團有10個以上成員(含軍團長)儲值包季遊戲時間,參與儲值的所有軍團成員將可獲得遊戲道具「黑雲貿易團的羽毛」一個,和戰友們一起乘著黑 ...
nikki38 發表於 14-7-2009 10:44

唉.我都仲未搵到好團入=[
翼仔無望.飛走LU =[
回復 支持 反對

唉.我都仲未搵到好團入=[
翼仔無望.飛走LU =[
木頭公仔 發表於 14-7-2009 10:47

7月14日~10月13日活動期間

有的係時間, 睇定D都未遲, 唔洗急
回復 支持 反對

有MO人係入到KA
回復 支持 反對