打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 瑪奇 貝停PVP通緝犯名單 !!!!!

我講Q左我有講過我有開過PVP咩。冇牙馬!!    果個咩死雞X飯蓋同我死開la    我講Q左講過好Q多次  不過我再講Q多次  我只係知道個通緝名單網  我先發放出來  你地班掛街唔中意個名單咪冇Q睇囉  冇人叫過你地班掛街睇 ...
msn89603 發表於 29-7-2009 12:49

警衛!這裡可以給人Q了又QQ了又QQ了又Q的嗎!
我承認我是想玩成句(拖走
另外
我再送您一樣東西好了  同樣不用謝我

回復 支持 反對

我看到某地方時....看到h天龍你給某人加8分==

--------------------------上一次 是我錯.....我現在分格了...---------------------------------------

你認為post 個名單出來 d人會話你好勁...好叻 入埋 精華咩...~~~

咁中意張名單......同佢 一條低環 2分用啦
--------------------------上一次 是我錯.....我現在分格了...---------------------------------------

(迷:我只是來閒
回復 支持 反對

你叫cat改到無左pvp未得==
開得pvp 一定比人打 無人叫你開係到比人打
回復 支持 反對

你們甘講好好笑;
人地整個騙子名單出黎;
你地又吾去罵-v-'
人地比人呃;
咪又系自己賣張卡比人;
自願嫁b0-`
甘人地而加整張野系到比人睇下姐;
你地就串人串到甘;

評分

參與人數 1樂點 -4 收起 理由
[H]真.天龍神 -4 推舊

查看全部評分

回復 支持 反對

我講Q左我有講過我有開過PVP咩。冇牙馬!!    果個咩死雞X飯蓋同我死開la    我講Q左講過好Q多次  不過我再講Q多次  我只係知道個通緝名單網  我先發放出來  你地班掛街唔中意個名單咪冇Q睇囉  冇人叫過你地班掛街睇 ...
msn89603 發表於 29-7-2009 04:49

我承認我看到段文字想起某將推出的最新劇場版

沒上這論壇一段時間這帖還是那麼受歡迎

嘛 起碼別的偶然也有證據提供

有相有真相

當然你也能否定
回復 支持 反對

我一直覺得
買點被騙屬個人問題
因為官方也說這樣不屬於遊戲的一部份
除非是非法盜取

搬字過紙 :
我講Q左我有講過你有開過PVP咩。冇牙馬!!    你個咩掛街同我死開la    我講Q左講過好Q多次  不過我再講Q多次  我只係覺得個通緝名單網  不知所謂無證據  你個掛街淨係信個名單咪信Q夠囉  冇人叫過你懶聰明發比人睇囉
你可以唔發嫁!!!!!!!!!!!!

詞窮了
果然是高深的溝通技巧
回復 支持 反對

就是這樣...

回復 支持 反對

樓上的貼圖真強
回復 支持 反對

我一直覺得
買點被騙屬個人問題
因為官方也說這樣不屬於遊戲的一部份
除非是非法盜取

搬字過紙 :
我講Q左我有講過你有開過PVP咩。冇牙馬!!    你個咩掛街同我死開la    我講Q左講過好Q多次  不過我再講Q多次  我只 ...
秋衣 發表於 10-8-2009 05:47

如果我能夠評分
我肯定加分 :lol
回復 支持 反對

如果我能夠評分
我肯定加分 :lol
keroro07 發表於 12-8-2009 15:32

開價(有誤
回復 支持 反對