查看: 6295|回復: 28
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] Combat arms詳細講下=D多個個模式!zomber mod(更新lv同槍@)(18+)

Combat arms=又名hp2 如果你玩緊既嘩唔知果d模式!!e度講曬!!

Spy Hunt:係打間諜,一開始會有5個cases,你要find佢地or唔find=,囉左case果d人會變左個黑衣人(間諜),黑衣人係乜人都殺,冇變黑衣人果d就要唔好俾困衣人囉曬d case or你去囉=姐係唔係間諜果d可以殺黑衣人。如果間諜囉齊5個就變super spy!超過間諜。你個任務就變左,你死左唔會番生,3分鐘之內你要唔可以俾超級黑衣人殺or上傳佢d cases,super spy果陴會有個綠色既box,黑衣人會係果度上傳。超級黑衣人會唔同武器,佢既1係火神炮!900粒彈,2係火箭炮5~6粒,3係噴火器,無限彈。(本人做過3次超級=)

One man army:One man故明思2姐係個人死鬥
Elimination:姐係團隊死鬥
Capture the flag:姐係去人地果個番氐點囉佢支FLAG再番屋企
Fireteam:e個係打電腦,姐係闖關
Search & Destroy:e個係任務,姐係死左唔可以番生,要等果個round完左先,放c4果個-
Quarantine:玩法同cso一樣@@大屍有650血,小屍有450血。有一開俾你20秒閃人,跟住就打黎打去啦=D。你要見到個LOCK字係門上便。如果個LOCK字冇曬燈,度門會開,一開門2地入曬去就會關,D仍屍就入唔到啦=D(提示:你按SHIFT會跑快D。)

係Combat arms用語:Hack:外掛 Hacker:外掛佬  Glitching:入bug

black market shop係專用點先買到既野
shop:係普通用game 錢買
NX=點  GP=game 錢
今日打住e d先=明天再打=明天我會打d槍同lv
回復

gd呀  down 緊 快d打埋d教學 -3-
回復 支持 反對

border=0 /> 等左好耐???E家打埋去=

lv: 見唔見到有個1?佢再升L V會係2再3 。E 個有3 個。 4個。 5個 。5 個。 5  個。 5 個 。 5個。5個。5個。完啦=有人回再放槍啦=
回復 支持 反對

-.-都係有小小唔明  不過慢慢黎
回復 支持 反對

有冇遊戲圖片呀= =我搵左幾個帖都冇d圖
回復 支持 反對

隻game會唔會好似cso咁..有錢玩哂架-__-?
回復 支持 反對

今次就講下D槍吧=D休息左4日囉(真舒服~~)好啦。E個GAME呢就唔係有錢就大曬,係高lv同技術就玩曬既。一開始你得把m4同把手槍仔。冇lv果d係一開始都有得買既。
回復 支持 反對

我之前down過尼隻game 但係玩唔到
回復 支持 反對

=D勁好玩嫁=我玩屍MOD人類一場都冇WIN過=D
回復 支持 反對

down到期望好大~
回復 支持 反對