收起左側

[抱怨專區] 個代理係唔係未做過收費online game嫁?

關閉 [複製鏈接]
定時維有咩問題 定時維會捉唔到外掛? 次次捉你當佢一見到就捉一件?
次次都係有一定數目名單先去捉
定時每日維 就可以話比人g e隻game要用外掛搵食係有一定難度 用外掛果班都係捨難取易
唔通你會e為你對隻game有感情鍾意玩所以用外掛
佢地大多都係為利 賣game $ ac 裝第搵真$
同定期維護可以更有效去捉
就好似e家 可能小jo人用 mo咁多次維 但代表剛維完會沒人即刻開外掛? 一定有而且那是黃金時間
但外掛量不夠多或一定數目 官網去維自自然然 唔多好
定期ga 就可以唔理多定小 一個也不放過
你睇佢e家隔一日又有隔多日都有 改為行常去捉更比到玩家們信心官方決心打外掛 定位更突顯是長期戰
覺得要突擊先捉到人ga係現實世界ga事 唔係網絡世界
網絡世界你ga一言一行都已經有晒備份 根本就唔駛突擊 唔駛要o係佢用緊外掛果時先捉嫁小朋友
回復 支持 反對

好耐冇上來睇下, 唔知係咪我語文水平低左, 好難明白樓主想表達D咩,
樓主論點錯漏百出, 前後矛盾, 同一問題講來講去都唔明

首先個標題就己經係錯, NC唔係一間代理

定期維修雖然都可以捉到外掛, 但係都睇要捉既對象, 官方係針對掛低等區, 掛錢既AC
如果官方話你知逄星期三維修, 就算係笨賊都會星期二將D錢轉番去主AC到啦,
比你捉左一班十幾級空AC有咩用? 同埋你有冇見過差人會同D賊講我聽日來捉你咁蠢?

一睇你#13樓個段生產經濟偉論, 就知你冇練過鍊金, 當然唔一定要試過先講得
你都要了解下先好打出來, 唔知又扮專家, 你快D刪左果段野, 冇謂比人笑你啦

最重要係你太小題大做, 你係消費者, 你有你既權益, 你包月, 一個月約24X30小時= 720小時
你玩到幾多個鐘? 佢維修果一兩個鐘對你影響有幾大? 就算係突然維修, 你咪休息下羅,
你比果百幾蚊個月, 人地公司內部行政洗唔洗問過你? 維修後洗唔洗係頭條登段道歉啟示比你
你先覺得合理? 唔好話佢mo la la維修, 佢mo la la汁左你都吹佢唔脹, NC今次算係不過不失,
冇必要要求太高, 比多D時間佢去做得更好
回復 支持 反對

定時維有咩問題 定時維會捉唔到外掛? 次次捉你當佢一見到就捉一件?
次次都係有一定數目名單先去捉
定時每日維 就可以話比人g e隻game要用外掛搵食係有一定難度 用外掛果班都係捨難取易
唔通你會e為你對隻game有感情 ...
霍仔 發表於 19-8-2009 13:37

咁多人插你仲唔明  唉

只可以慨嘆一句...白痴仔

而家就係定時維護捉唔到外掛  你到底明唔明

捉到而又有用既話官網一早日日定期維護啦

咁簡單既道理都唔明  返去讀書啦小朋友~"~

又一個學業失敗者黎嗌無謂既野

話你小朋友都比多你  個腦都唔Q知用黎做咩

又有語癌  睇下樓上個位都唔明你講乜

廢到咁仲可以面皮咁厚, 一直嗌落去  真係佩服你

唔明就番去讀多幾年書先啦傻仔

同你講都晒氣

一個文盲玩電腦遊戲  晒氣

同你講完全浪費時間

有咩想講自己同自己講啦  得你自己一個先會認同你自己

冇人會認同你  你咁都唔明  

仲要嗌  嗌都多餘  

再講我只好幫你刪文

奉勸你一句  讀多幾年書先同人嘈啦  傻仔
回復 支持 反對

講到o係到人生攻擊 勁
句人生攻擊出jo街咁耐 夠唔見有人插你 唔通咁代表係岩?笑

呀nikki38 仲好笑 盲GA都睇到 只頭到未都叫佢一日維一次
仲有你又唔都唔好o係到扮專家 刪十幾lv ga ac? 仲話睇過人地d野 11lv新手體驗已經完la
仲有咩唔入點玩到7日咩? 7小時就有
加上我有話nc係e隻game ga代理咩? 自作聰明
再者 邊個話佢mo la la汁jo都無問題 如果唔係有合法ga原來無故結業係會負上法律責任嫁 "小朋友"
e生活賺錢我係睇個網 睇小jo d野
不過就算比到佢一個水賺到400蚊又點 佢最小每個ac要賣1000個水 先有40w
比你掘得幾快 打得幾快 o係7小時要升好10lv 做晒咁多野 仲要減經去死 做到咩?
死一次又要行慢成分鐘 打1~2隻怪已等終你死一次 要死幾多轉? 果到又係時間
明顯 1日封1野已經好有效 仲可以比你地講到咁
o係到人生攻擊比你讀好書又有咩用 品格修養 差到咁 絕
如果講中5 19分都仲文化水平低係文盲 小心話親自己
講野唔好去到咁盡
加上唔見得你好有文化 句句o係到罵人傻仔 文盲 如果咁先叫文化水平高 咁我真係會笑
回復 支持 反對

樓上唔通真係蠢成咁 =)?

死雞撐飯蓋真係超甜切

你中5 得19分就唔好出黎講啦  唔好笑大人把口

低智廢人  可憐

你可以問我幾多分既...比你高6分以上啦~"~

細路仔讀多D書先嘈啦

唉  一條廢柴係度死嗌  真係直都比你兜到彎

死廢柴咁都19分=  =真係天有眼

唔怪得我可以高你6分  原來有你係底幫我 ;) 真係多謝你D咁既廢柴係底

咁既文法句子都打得出, 仲要係度嘈  真係小朋友

冇人插唔代表岩曬  不過比人插就係錯  UNDERSTAND?

返鄉下讀書啦~"~細路仔係度學人嘈  SO SAD

香港學生? 咪好似你咁  得個19分就學人串文法

你係樂古只會比人標籤左係 語癌面皮厚既小朋友

希望你鐘意呢個名 ;) 唔鐘意就唔好咁醒目喇

送你一個字

STUBBORN

好心你咪咁獨行, 聽下其他會員講啦廢柴!

咁STUBBORN就咪上討論區

評分

參與人數 2樂點 -105 收起 理由
五月霜 -100 請檢點你的行為, 不要失禮版主 ...
APTX4869 -5 人身攻擊

查看全部評分

回復 支持 反對

講到o係到人生攻擊 勁

呀nikki38 仲好笑 盲GA都睇到 只頭到未都叫佢一日維一次
仲有你又唔都唔好o係到扮專家 刪十幾lv ga ac? 仲話睇過人地d野 11lv新手體 ...
霍仔 發表於 22-8-2009 17:14

面就人比, 架就自己掉, 你每個POST都只會顯示你有幾冇知

你標題係大錯特錯, NC Taiwan係NC子公司, NC根本冇用代理, 自己做番晒
你講代理就一定係錯, 唔係我自作聰明, 係你自作聰明, NC有天堂2一直都收費
韓,美,日,台都係收緊錢, 唔知就唔好咁串

我#22樓幾時有講過7日or7小時, 你自己唔睇野又話人唔睇, 不過我唔怪你
你篇篇文講野都一舊舊, 個人天資所限.....

外掛一個AC搵幾多錢唔重要, 外掛係"量"多取勝, 免費試玩就係最大漏洞
你鎖一個佢開10個, 你鎖10個佢開100個, 問題係佢過錢前你捉唔捉到佢
你唔係天才到以為外掛會做任務呀? 你試下唔做任務睇下要升幾耐
同埋佢根本唔需要自殺, 掛到咁上下就過錢, 再開新AC再掛

一個好簡單道理, 捉一班"十幾級"空AC冇用, 捉一班"幾級"空AC更加冇用
你只係會捉字失, 來強詞奪理, 咁你慢慢捉, 反正你唔夠人講既就隻字不題
只係捉住一兩隻字大做文章

法律責任我當然知, 不過你玩online game, 一定有同意過一D條例
大意係"伺服器內所有資料擁有權係屬於該公司", 當然仲有好多
單方保護佢自己公司既條例, 你都係同意左, 基於"合約"精神,
伺服器內冇野係你, 佢只要早D唔比你存值, 攪掂你餘下既點數,
佢真係唔洗負咩法律責任, 同埋我係話汁左隻GAME, 唔係汁左間公司
如果照你咁講隻隻ONLINE GAME都唔汁得啦? "穌蝦仔" (小朋友都比多你)

我又真係睇唔到你#1樓有講過要佢一日維修一次
咁又點叫"只頭到未都叫佢一日維一次", 可能真係得你盲GA先都睇到
不過你一唔夠人講就轉論點, 你唔記得自己講過D咩都好正常

PS 19分理論上都唔算係文盲, 19分我又唔覺得好高分, 咁你係咪想話你19分好叻呀?
不過以你既表達同理解能力都有19分, 今時今日香港既教育真係......
回復 支持 反對

罵戰
鎖帖
-.-"
回復 支持 反對