查看: 14771|回復: 15
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲情報] 大家有冇玩過笑傲江湖網路版?2010年笑傲江湖online將會復活!!

今天最新爆料~~
唔知大家破唔破解到紅色個部分,俾發帖人整走左   

先俾個視頻俾大家睇~~~  開頭係流星online,到左後d就係笑2
http://vlog.17173.com/v/1/10330/28/Mjg5NDc2
唔識上載
仲有d圖    呢d都只不過係開發左50~60%既畫面
到正式公測時會靚好多
轉:开发中的《笑傲江湖Online》画面水平看齐NCsoft年度大作

那么除了在上海「ChinaJoy」电玩展中展出的《流星Online》外,昱泉是否还有其它的网络游戏正在开发呢?蔡浚松表示,目前昱泉一共有四个网络游戏项目在开发,以动作格斗为主要特色的《流星Online》是其中最小型的项目,另外还有三个MMORPG类型的大型项目。

在记者追问下,蔡浚松仅透露了其中一款是《笑傲江湖Online》,不过他还补充了一句令人十分兴奋的话:「《笑傲江湖Online》的画面与NCsoft日前公布的《Blade & Soul》具备同等级的水平!」
    令人振奋!台湾游戏未来令人期待

这句话真是太令人震撼了!台湾的游戏制作水平已经能够与韩国大厂并肩而坐了吗?!蔡浚松说:「事实上许多欧美及韩国的网络游戏大厂都是昱泉美术代工的客户,目前昱泉在美术方面的制作已经都是次世代游戏主机的画面水平,因此,昱泉绝对有能力做出这种高水平的画质。」看来,转而制作TV Game的这几年,反而让昱泉的美术水平提升至国际质量,堪称傲视台湾!

如果大家有玩過笑傲江湖網路版既話,應該會知道佢比而家好多game都好玩好多,好期待笑2~~~~

回復

都唔錯既
不過我都係期待流星多d=v=
---------------------------------------------
以下為小弟對昱泉之真實意見
如想觀看請反白

你又咪得個講字....
你e家先開發緊隻game
人地bs差5多完成啦
到你出果時(幾年後)
人地既技術就唔只咁啦= =
回復 支持 反對

超級正啊  個時我恆山80 華山80 蒿山都80

傲笑四方  好想打空空啊@_@

個時根本笑網先係第1隻3donline game  金2都唔係既
回復 支持 反對

笑OG係我第1隻玩的3D GAME
隻碟我重係到=_=

個陣時把神武好似把螢光棒= =

龍族係我第1隻玩的2D GAME
回復 支持 反對

始終都係昱泉個隻流星最正,之前上9you既流星online官網,
同以前個隻簡直係2隻game咁濟
回復 支持 反對

笑傲江湖真係好正
回復 支持 反對

個時我仲係香港第一個線上指導員law晒電光劍 紅色電光劍@_@ 不過都唔夠倚天勁=-=
回復 支持 反對

支持支持啦...
不過要等到2010年= =
有排
回復 支持 反對

笑網係我第1隻玩既online game~希望到時玩落都仲係咁好玩啦
回復 支持 反對

笑OG係我第1隻玩的3D GAME
隻碟我重係到=_=

個陣時把神武好似把螢光棒= =

龍族係我第1隻玩的2D GAME
風之雲 發表於 21-8-2009 12:41

我都係 太好玩... 我覺得魔獸都唔夠呢隻好玩
D人好nice 叫護士推推就推推  打空空D人好有規矩 我記得我打到達摩80lv劍 個代理就收左買唔到月卡..
到而家隻陀表仲係到but發晒毛
回復 支持 反對