查看: 16124|回復: 14
收起左側

[新鮮試玩] 膠子亂uP-SP1[未來啟示錄]絕讚!!!

遊戲名稱:SP1[未來啟示錄]
測試會員名稱:靈之膠子
官網:http://tw.sp1.gamania.com/
Download:http://tw.dl.gamania.com/SP1/SP1_CB_Setup_0810.exe
Ac:https://tw.gash.gamania.com/Appl ... _Side02.aspx?Type=1
遊戲類型: RPG~
遊戲封測星評:★★★★★[5星=絕讚]

未玩遊戲[亂UP]:
當初未禁熟識呢隻game果陣..
其實我係一般鐘意呢隻game-.-
覺得其實冇咩特別,,
試過有人問我
邊隻game好多人玩ga..
我亂禁答話SP1
但係果陣刀未知呢隻咩GAME黎
只不過係覺得係一隻打怪既GAME
合作?洗鬼咩 睇佢條片刀知一個人玩啦 比D野追下之嘛V_V
但係奇就奇在上天既安排..
當我玩悶左隻反斗西游之後-.-
上樂古搵GAME右冇GAME玩-.-
試過上第二D壇到搵WEB GAME玩-,-
一樣悶到爆..
逼於無奈之下..我走左去試隻SP1..

有讚有彈"
[彈既]
一入到去..嘩..d人物呢好鬼真..
女既令女 男既令仔..
係禁吸引人-,-
經過左幾日既測試之後..
我發現..其實佢少mb右令既原因係因為
佢d怪不得樣用黎用去..e+我23lv啦 未算高..
起碼5個地方d殭屍刀係得果3種樣v_v
男屍 女屍 狗屍 不過講真 冇咩影響姐..
唯一一個地方真係要改改既就係
個阿卡帝亞果到[如果想睇下個咩鬼地方 我可以錄比你地睇睇]
冇分流既..d人呢就要迫哂係果個禁細既圖到..
跟住呢,右有得pvp wo
有個死神任右係計時 右要打得多-.-
結果就係=>大家搶怪啦 搶唔到既,打死對方囉,禁咪冇人搶怪v_v
[讚既]
話哂呢隻game要恐怖
佢係真係做到呢個效果既//
d地下道呀 公墓呀 有d淆ga真係v_v
同埋佢d技能真係好配合個job既特性
就好似我個人係殺手/快槍手
佢有幾招真係做到快既效果
同埋佢d劇情真係諗得好好
唔怪得佢羅到2009年既最佳劇情獎..
有好多地方佢係真係接得到
例如 最初個主角[自己]比人射死左 點解復活既 oh..原本係因為主角係唔知咩人禁樣..
我覺得最特別係個電話亭
有d任務係要你去搵情報員
跟住佢會叫你電個電話去個委託人到
就開始得個任務
10幾lv果陣就會開始1 up lv就會有d特別任務
要係4mins趕到去個電話亭
仲有樣刀幾特別
就係任務果到唔係一次就完
好多任務刀係有幾次禁樣
姐係禁樣->????[1/4] <--姐係個任務既第1part
禁樣仲吸引到我玩埋佢-.-

膠子推介"
唔好話我唔提醒你地-,-
唔單只英明神武話淆
我刀有少少..
so驚既就唔好玩啦..
佢有d地方刀幾恐怖下..
本人推介比鐘意畫面令/人物型既朋友玩v_v

膠子總結"
其實真係冇咩好總結
睇得哂有讚有彈刀=我想講既野..

遊戲影片: [我錄ga v_v]

膠子亂up-SP1之打boss[1]

解:第1part
音樂:頭文字D第4部片頭曲Dog Fight

膠子亂up-SP1之打boss[2]

解:第2part
音樂:頭文字D第4部片頭曲Dog Fight

膠子亂up-SP1之打boss[3]

解:第3part
音樂:the Gazette - Filth in the beauty

膠子亂up-SP1之極限打怪

解:亂拍-.- 極限只是個人認為
音樂:伊蘇之始源Ys origin

膠子亂uP-反斗西游[第1集]:
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D2

評分

參與人數 1樂點 +8 收起 理由
JSN + 8 內容精彩

查看全部評分

回復

唔好怪我咁覺....我覺得呢隻Game加入小許技術元素會好好多
因為而家咁隻怪等佢死/出技  真係有啲悶(可能我講錯)
回復 支持 反對

= =收到風之後我對sp1 抱望一直唔大..
企定定你一下我一下...
大多鬥既係邊個多血

咁樣= =只不過將 [江湖] 變成一個3d game...
我地online 歷史中都不少 此類遊戲
回復 支持 反對

老實講 佢吸引我係因為佢d任務炸-,-
回復 支持 反對

= =真係要見仁見智
回復 支持 反對

講真..
呢隻game我封測哥陣玩左半個鐘就忍唔住..
del佢=.=  太爛
回復 支持 反對

?時公開
我想玩公開
回復 支持 反對

7# leunghonfai

其實依家可以算係公測
因為佢唔刪檔
回復 支持 反對

其實online game既劇情要求唔需要好高....我覺得要玩劇情不如去玩單機game啦....online game最主要係睇下同d朋友玩得開唔開人架o者

話隻game d氣氛唔錯,呢樣野真係要去試下先得,而家down緊,到時真係唔錯再黎頂!總之都多謝哂樓主既分享啦~
回復 支持 反對

我覺得幾好玩啵~
不過而家封測完左,要等28日先再開~係公測
回復 支持 反對