查看: 18675|回復: 29
收起左側

[推介遊戲] 雷爵發力:推出兩大新遊戲(按我cc)有影片~

第1隻:彩虹汽泡online
呢隻game係童話online一百年後既背景,有彩虹城,寵物系統等等。而且是3d game,遊戲中可以騎木馬,搭火車等等,有不同的場景,包你耳目一新。
相關連結:巴哈http://gnn.gamer.com.tw/0/39620.html\

第2隻:星空幻想online
呢隻game首創一人控制多角既mmorpg,有多個角色,每個都有不同的特點,而且技能華麗,絕對是一隻好遊戲。
相關連結:官網http://ttr.lager.com.tw/

*影片均轉至巴哈姆特

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
JSN + 2 內容精彩

查看全部評分

回復

星空幻想online  唔記得係幾年前 定係年幾前玩過  美版? 定日版? 定韓版? [唔記得]

人物設計唔錯[有時裝系統]   武器多樣化[連糖果都可以當法杖]  最重要D技[絕對華麗]

好似有一個係類似 死靈法師 GE 職業 [台版應該未有]  當時黎講有夠好用  

幾講求團隊精神  

支持  + 1

隻GAME如果出左應該最少紅半年  如果5粒星滿分 絕對值 4.25
回復 支持 反對

雖然係回合制~~但睇落去有好似好好玩咁
回復 支持 反對

幾好 OK 唔錯
回復 支持 反對

第一隻好似luna 80%似囉
回復 支持 反對

隻星空幻想cb緊-.-?
回復 支持 反對

隻星空幻想cb緊-.-?
smic2007 發表於 30-9-2009 21:52

17號tw cb
回復 支持 反對

"呢隻game首創一人控制多角既mmorpg,有多個角色,每個都有不同的特點,而且技能華麗,絕對是一隻好遊戲。"

佢唔係首創
王者之劍比佢仲早有一人控制多角
回復 支持 反對

"呢隻game首創一人控制多角既mmorpg,有多個角色,每個都有不同的特點,而且技能華麗,絕對是一隻好遊戲。"

佢唔係首創
王者之劍比佢仲早有一人控制多角 ...
黑天使•暗靈 發表於 30-9-2009 23:13

你肯定佢出kr版係遲出過王者-,-?
回復 支持 反對

我覺得GE 同 呢隻 根本係2類型GAME 首唔首創呢家野就唔好太在意啦

不如去片啦 [ 轉自巴哈/基地 ]
因有人看不影片(應該是沒安裝好ActiveX)
現貼出全link : http://www.youtube.com/watch?v=o_EaOJmgU1M&feature=player_embedded
回復 支持 反對