打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 有冇D可以飛係天空ge online

如題,不過唔要翼之
回復

aion online?
分魔族(黑翼)同神族(白翼)
再唔係我之前介紹果隻龍魂online?
騎龍飛係天空到打怪
戰鬥招分龍技同角色技(天空中都可用)
無論係空對地or空對空都一樣好玩=v=
回復 支持 反對

eve,,,,,air rider,,,,,
回復 支持 反對

aion本身真係好玩
不過如果你真係諗住玩 我可以提提你
個代理好廢 好多人比人爆左account
有2個講法
第一個
佢公測哥陣比人爆左客服 hack晒所有野
好多玩家都被無故清空所有物品 繼而退出左  有好多人係公測包季活動包左季 仲有50日月費都唔想玩落去

第二個
plaync係天堂2年代已經開始有一個習慣 就係定期入去將玩家帳號清空 留返隻人比你
之後你報告 佢會賠返少少野比你 等你可以重頭黎講
換言之  你就不停咁樣打裝 打夠又比佢剷  剷完又唔捨得 照玩  
重點係 香港玩家連少少都無得賠 除非你飛過台灣上佢公司搞  plaync係香港係無客服ge  個個都以為有 其實哥個係橘橘客服 佢地只會負責點數轉點問題 被盜帳號全部唔理

最後 買點數卡係要用橘橘gash點 再轉plaync gold  一係你用now.com買 一係用3 的3g手機買
香港地區係唔接受用信用卡買點
回復 支持 反對

都幾多GA =.=
AION
飛飛FLYFF [ 一定飛到啦 - - 騎雲麻 ]
龍魂 [ 騎龍打空戰 ]
EVE
飛天歷險 [算唔算呢 - - ?]
[完美時空出GE幾隻GAME都有得飛下 D名唔記得左]
回復 支持 反對

aion洗唔洗收錢?
回復 支持 反對

aion online?
分魔族(黑翼)同神族(白翼)
再唔係我之前介紹果隻龍魂online?
騎龍飛係天空到打怪
戰鬥招分龍技同角色技(天空中都可用)
無論係空對地or空對空都一樣好玩=v= ...
翼風 發表於 1-10-2009 18:17
你話咩online 分 黑同百話?
回復 支持 反對

Valkyrie Sky Online  極力推薦
回復 支持 反對

空中殺陣online
空戰game來,幾好玩的,就係升到咁上下會好慢咁姐
裡面d人都幾有人情味的
回復 支持 反對

魔獸世界@@ 有得騎龍飛 飛去地圖邊度都得
回復 支持 反對