查看: 4680|回復: 33
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[新鮮試玩] 【本人特別推介】51新炫舞

遊戲名稱:51新炫舞
測試會員名稱:[HK]賢先生
官網:http://x5.51.com/default.htm
遊戲類型: (如3D mmorpg, 第1身射擊等等)休閒型-音樂
遊戲封測/公測/正式營運中? (壓測不能作準,因此不可以帖壓測遊戲.....)封測
星評:★★☆☆☆ (5星為滿分)★★★★☆
電腦配備要求: 等等...未查到=]';
遊戲截圖: (必需, 最少有大圖3張,最好自己在遊戲以最高質素拍照)

此遊戲的感想/經驗:
51 e個Game行既路線...
人物較為像GrooveParty同埋極速快車手Online吧...
可能主要因為有點人會喜愛e種人吧..
模式方式同Audition既BR好似咁..
但係e個較為快上手...
但係模式真係好小-_-';
但係個GM的確係好好玩..
細緻一定唔會細緻到點架啦...
但係可唔可以做到一個真正既休閒Game..係另一個問題.
某一點好Game做唔到真正既休閒Game主要因為
玩家既品德等既問題...
但係e個Game係香港出..
我怕會有GP咁既下場

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復

個玩法QQ炫舞出先ga~
中國音樂Game新模式動感模式!
回復 支持 反對

個玩法QQ炫舞出先ga~
中國音樂Game新模式動感模式!
Sl0veR 發表於 11-10-2009 00:49

哥哥-_-
我係係到評Game...
QQ炫舞?垃圾
玩左10分鐘冇玩
800X600
D人頭大身細...笑死人
評Game唔係單單一個方面評
我問戈到GM野
真係好快答到我
但係你評GM
唔似係到評...
似係到想找人嘈咁...
回復 支持 反對

玩左一日感受:
個玩法我覺得QQ炫舞好D,QQ炫舞打落去D聲比較好!
51新炫舞個玩法打落去D聲太細聲,無左種節奏感,同埋D上下左右方形唔令~
個人物51新炫舞Q D,QQ炫舞個人物個唔岩格,唔令~
個場QQ炫舞好D,但51新炫舞D場會新意D~

期實51新炫舞出多D玩法會好玩D~
51新炫舞D歌好in~QQ炫舞就有D out~
回復 支持 反對

玩左一日感受:
個玩法我覺得QQ炫舞好D,QQ炫舞打落去D聲比較好!
51新炫舞個玩法打落去D聲太細聲,無左種節奏感,同埋D上下左右方形唔令~
個人物51新炫舞Q D,QQ炫舞個人物個唔岩格,唔令~
個場QQ炫舞好D,但51新炫舞D場會 ...
Sl0veR 發表於 13-10-2009 20:53

太細聲是可以調教的
回復 支持 反對

QQ炫舞個種聲係壯偉(用壯偉大誇張,重之打出來個聲係好有節奏感~)
51新炫舞個種聲比較咩......(唔識點講)
重有,51新炫舞打出來D聲有時有有時無ga?
回復 支持 反對

QQ炫舞個種聲係壯偉(用壯偉大誇張,重之打出來個聲係好有節奏感~)
Sl0veR 發表於 13-10-2009 21:29

你想學人地咁壯偉  米去食兩粒偉哥囉:lol
人地係到評緊隻Game..你又講第二隻Game
回復 支持 反對

你想學人地咁壯偉  米去食兩粒偉哥囉:lol
人地係到評緊隻Game..你又講第二隻Game
EY3P 發表於 13-10-2009 21:31

我只係話QQ炫舞個玩法好D(QQ炫舞都有呢個模式lo~),
51新炫舞呢個模式差左DD lo~
回復 支持 反對

Sl0veR 發表於 13-10-2009 21:29

你係唔係想講比較rock 壯偉........
回復 支持 反對

我只係話QQ炫舞個玩法好D(QQ炫舞都有呢個模式),
51新炫舞呢個模式差左DD lo~
Sl0veR 發表於 13-10-2009 21:33

笑死,,你有咩資料批評人地個模式差:lol
回復 支持 反對