打印 上一主題 下一主題
收起左側

[推介遊戲] 全球首款三合一音樂Game玩法!《超级舞者》

哥哥唔會人既-0-
回復 支持 反對

無需罵戰,,我們有精明的眼睛的
回復 支持 反對

唉~

如果超級舞者代理權比GAMEONE就好啦

人地最基本都有網吧活動,出外比賽,識搞多D活動

再望一望之前HKGAMANIA之前代理

歌曲又要錢,咁不如直接收月費,搞搞下又汁埋

火線又係咁,熱舞又係咁,GP又係咁,好快夢舞都係一樣。
回復 支持 反對

唉~

火線又係咁,熱舞又係咁,GP又係咁,好快 ...
阿冇仔生 發表於 16-10-2009 01:37

放心夢舞歌曲唔洗錢...

會有網吧活動

活動一定有

信我=]
回復 支持 反對

唉~

火線又係咁,熱舞又係咁,GP又係咁,好快 ...
阿冇仔生 發表於 16-10-2009 01:37

熱舞=超級舞者!!!!!!
港台改左名叫熱舞!
香港汁左,台灣搞到出灑名!
久遊比左超級舞者香港搞,家下久遊知HKGAMANIA有幾好!
如果HKGAMANIA搞得好,久遊勁舞2到比埋HKGAMANIA搞la~
睇來久遊勁舞2會比gameone或雲起
搞la!
回復 支持 反對

放心夢舞歌曲唔洗錢...

會有網吧活動

活動一定有

信我=]
風之雲 發表於 16-10-2009 12:54

完美game無感易say good8,完美有幾隻Game HKGAMANIA代理緊,應該完美同GAMANIA搞會ok過GAMANIA同久遊搞!
回復 支持 反對

完美game無感易say good8,完美有幾隻Game HKGAMANIA代理緊,應該完美同GAMANIA搞會ok過GAMANIA同久遊搞!
Sl0veR 發表於 21-10-2009 17:38

你的想法真簡單
真的是一位"單純的"小朋友
回復 支持 反對