打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 請問以下那一款才是音樂節奏網遊王者

勁舞團 係神舞game
回復

代理睇地區嫁姐 多人玩的地區咪貴
tw/hk相對唔洗咁多$代理
回復

抱歉久遊份勁舞團約上年早就到期

已經續左約...交左錢好耐=_=

你收風收慢很多耶

港版都到左期..但有一年期限決定續不續
風之雲 發表於 4-11-2009 22:48

你唔打我一樣記唔起-__-
回復

愛舞炫 是台版熱舞的名
ctm22000 發表於 4-11-2009 22:08

-__-愛舞炫不是台灣版熱舞的名稱

台灣愛炫舞官網:www.i5online.com.tw/

台灣熱舞官網:http://65online.partyfun.com.tw
回復

抱歉久遊份勁舞團約上年早就到期

已經續左約...交左錢好耐=_=

你收風收慢很多耶

港版都到左期..但有一年期限決定續不續
風之雲 發表於 4-11-2009 22:48

(=_=)嗯...是喔!

但我有些朋友說如果韓國T3推出了勁舞團3後...

他們怕會停止改版

其實我覺得也有可能吧

韓國很多AU1玩家也過了AU2玩

我反而覺得T3會比較著重AU2及AU3

但不停出續集是否會人流更多呢...

其實這樣做最終只會令到玩家失去這個遊戲的興趣...

試想想CSONLINE

如果出2代

是否一定人流多...

這些1代玩家...又會不會去2代購槍呢
回復

(=_=)嗯...是喔!

但我有些朋友說如果韓國T3推出了勁舞團3後...

他們怕會停止改版

其實我覺得也有可能吧

韓國很多AU1玩家也過了AU2玩

我反而覺得T3會比較著重AU2及AU3

但不停出 ...
阿冇仔生 發表於 5-11-2009 07:10

"韓國很多AU1玩家也過了AU2玩"
笑左-_-
Audition2未出你打咩過左au2- -?
au2未出話au3 --
機本上au3既話係冇咩好玩-_-
au3本人冇咁期待
回復

AU2係YdOnline公司有公告↓
http://www.ndolfin.com/Preview/Preview.aspx?game=audition2
(揾人解下講咩!)

我係韓服AU問過D韓國人,有好多人都知中國有GT勁舞團2,重有玩,佢地問ok wo~期待AU2~
回復

AU2係YdOnline公司有公告↓
http://www.ndolfin.com/Preview/Preview.aspx?game=audition2
(揾人解下講咩!)

我係韓服AU問過D韓國人,有好多人都知中國有GT勁舞團2,重有玩,佢地問ok wo~期待AU2~ ...
Sl0veR 發表於 5-11-2009 19:27

哥哥
戈個係簡介渣..
回復

哥哥
戈個係簡介渣..
[HK]賢先生 發表於 5-11-2009 19:35

哦~
9you家下狂更新GT勁舞團2同超級舞者,每次GT勁舞團2更新,9you主頁都大字寫明,睇黎9you預左勁舞團汁ge日子!

到時睇睇9you好D定9城好D~
回復