樓主: nicholasium
收起左側

[新鮮試玩] 動作武俠作品--Project S

個人認為呢隻不過不失 睇落有d似中華英雄.
aa以呢種rpg黎講 都冇咩可能追求到細緻

另外呢個係好的評 值得一頂
回復 支持 反對

d介面好似aion= =
回復 支持 反對

to kenkenmy:
savage2無玩過,不過就睇過下d圖
我就覺得savage2係圖像細緻度方面做得比project s差(畢竟都幾年前既game)
不過兩者都有既就係色調豐富,光影做得幾好!
而project s有中文出現既原因,係因為而隻係韓國cr-space做既武俠遊戲,點都有d中文

to JSN:
係啊,有好多截圖,因為同文未有關聯所以放多左少少(係好多@@)
而家改翻都覺得可以del咁d圖,但係都係費時,因為好煩下,唔知del邊張好

to love_patrick:
畫質係唔錯但係細緻但有待改善
都ok既...武俠遊戲都係玩佢既流暢同pk戰姐,最重要係夠爽快

to 黑天使•暗靈:
易睇左咁就好,因為當初編排時想將有關係既圖放係下面,覺得咁好d
但原來大家睇睇下都幾花,所以就放曬係一齊,咁就易d

to 風之雲:
多謝讚賞,但其實我都係做得比其他網評有不足之處,睇番以前其他內地外國網評aion時,都係好好睇好清楚,最好就係做到簡潔清楚,而且容易明白無廢話,而一編廢話都重係多左d

to JSN:
係啊我發啦!

to 小朋友你好:
我都覺似中華英雄啊,但係係人物設計方面,袒面就點都唔似啦,中華用既係unreal2.5,但好明顯而隻就唔係啦,project s而隻既畫面比我感覺似係cryengine多d,因為佢係轉場境時變化極大,就好似可以由沙漠走到綠洲,由紅色色調一下子轉為綠,無話好唔好,但而個係特色。但係創新方面project s 係好d既,因為人地既招式設計得好,場景又有多d野玩,都幾唔錯
另外都多謝你既好評

to mui1388ken:
場地轉時係似aion啊,同埋有隻怪都幾似aion,但係武俠風格既game係人物上就唔似aion啦@@
回復 支持 反對

期待著依D動作GAME

如果以C9同佢比 樓主認為如何?

感覺上好似OK
回復 支持 反對

咁似aion既
回復 支持 反對

to kenkenmy:
savage2無玩過,不過就睇過下d圖
我就覺得savage2係圖像細緻度方面做得比project s差(畢竟都幾年前既game)
不過兩者都有既就係色調豐富,光影做得幾好!
而project s有中文出現既原因,係因為而隻係韓國 ...
nicholasium 發表於 9-11-2009 21:47

點講好呢..

如果同外國或內地Game評網比,香港無乜人寫得好
最緊要係有心寫
多廢話
好過連寫都唔寫,幾隻字拋比我地呢d讀者睇
但我至少覺得廢話不是很多啊..至少我覺得我明白^^
回復 支持 反對

期待著依D動作GAME

如果以C9同佢比 樓主認為如何?

感覺上好似OK
brian12345 發表於 9-11-2009 23:47

呢隻係禁怪打 唔係用keyboard出招嫁...
冇得比
回復 支持 反對

打怪場個到幾似c9
@@
都支持下
回復 支持 反對