查看: 9997|回復: 18
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[新鮮試玩] karos online 韓版搶先試玩 畫質不錯的mmorpg

遊戲名稱:karos online
測試會員名稱: 小朋友你好
官方網頁: http://karos.paran.com/
遊戲類型: 3DMMORPG
遊戲狀態:公測
  畫面:★★★★☆ (5星為滿分)
  內容:★★★☆☆ (5星為滿分)
  操作:★★★☆☆ (5星為滿分)
  整體:★★★★☆ (5星為滿分)

配置要求
硬件配置
OS
CPU
VGA
DirectX
HDD
Windows XP
Pentium IV 1.8GHz 以上
GeForce 5600 以上
DirectX 9.0c 以上
容量 2G

感想:
以現在的mmorpg來說 呢隻可以算最好玩的幾隻

先說畫面 場地真實 人物也很美 以這樣的配置也算不錯
而起呢種mmorpg 中 更加可以說上難得

而在內容方面 任務跟傳統rpg差不多 也有副本系統
好之處是 如果你不懂韓文 也有指引帶你到 任務的地方跟npc
技能方面跟墨香很像 有主技和被動技
被動技可以加多方面效果 血量 防禦等等
遊戲中有6個職業 戰士 騎士 賊 術士 弓手 薩滿
玩家可以根據自己的喜好 轉職 分1轉和2轉
而打怪方面 也不錯 攻擊不算生硬 且有不錯的技能
遊戲中也有開紅 和 坐騎系統

操作上 可以用wsad 但大部份都是用mouse點地行
打怪也是點怪 放技能打
在任務操作上有指引 簡啤易明
技能也少 但包含了不少重要的用途
但個人不喜歡這類型的rpg操作方法

整體上也不錯 但是轉場地和入game load俾其他online慢
但畫質的真實 與方便的玩法 令這隻og令人易上手

download link
http://dn-karos.ktics.co.kr/down/KarosOnline_Install_1110.exe

圖片

gameplay

歐服也快公測 現在等待cbt2

教學連結:
--------------------------------------------------
申請ac(轉)
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3681165

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

評分

參與人數 1樂點 +15 收起 理由
JSN + 15 內容精彩

查看全部評分

回復

請問一下有無注折教學@@?
回復 支持 反對

請問一下有無注折教學@@?
BaDBoY葵 發表於 12-11-2009 20:20

最尾岩岩加左
回復 支持 反對

是限性別選職的,男的不能是弓同法,女的不能是劍同賊
回復 支持 反對

加多左張圖了..........
回復 支持 反對

加多左張圖了..........
小朋友你好 發表於 13-11-2009 18:10

都唔係你自己影既...
唉 算啦/.\
回復 支持 反對

樓主都變得好快.........

我係  http://www1.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3719364&extra=page%3D4&page=3

輕輕帶過美版CCB

樓主係 #26樓既評語如下:-

"睇到d gameplay都唔得 唔玩~"

3個月後, karos online 韓版, 畫質不錯........

樓主係唔係近視深了?

保重
回復 支持 反對

第3張圖有天堂II Feel[[onion_10]]
回復 支持 反對

樓主都變得好快.........

我係  http://www1.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3719364&extra=page%3D4&page=3

輕輕帶過美版CCB

樓主係 #26樓既評語如下:-

"睇到d gameplay都唔得 唔玩~"

3個月後, karos online  ...
nikki38 發表於 14-11-2009 06:58

善忘吧
見大陸跟歐美的評不錯才上
何況youtube game trailer 如何作準.?

都唔係你自己影既...
唉 算啦/.\
JSN 發表於 14-11-2009 01:00

sor....下次我會一次過上傳晒 因為隻game load勁慢 加登入有時會登唔到
server問題....
回復 支持 反對

唉-.-我睇player online介紹過- -但我完全唔識韓文-_-"點玩= =
回復 支持 反對