打印 上一主題 下一主題
收起左側

[推介遊戲] A.V.A 美版出左新地圖,有新玩法

步槍比較多(AK嚴重多) 狙擊槍一開場就多 之後好多人都會轉步槍上前
回復 支持 反對

大陸服新手場都多人用狙  但一到普通就冇人敢用 用得唔好必T

到左高手頻 用得狙個D 真係好恐怖  尤其是出曬名拍埋視頻教學個D  用刀仔 同 手槍都可以殺30人

校尉軍階 人地用曬YY 一邊講一邊玩  你可以去體會一下高手實力  C2不停偵測 2狙4步3衝 SUV 定位目標

戰術運用得好變態  有機會可以上官方論壇睇下個D  VS大盟 所拍的視頻  偵察[隊長]用得好仲勁過WALLHACK 外掛

同埋主要係睇技術黎升技能 技能愈多 人物能力愈高 防愈好 都好難死

而生存模式[逃犯] 其實係有個必勝方法就係跳上直升機 等時間過  而點跳法就唔講得啦 ~ 自己多多研究
回復 支持 反對

我岩岩入左去行左十幾場 發現國內版同美版有咩分別
國內版槍械攻擊過高 我係美版就算攻擊力最高既AK 都未必可以咁快就殺到人
係國內版見到人2秒之內 唔係你死就係佢死
可能國內版玩家技術好

對國內版失望既係100狙竟然係點槍 ... ... 仲有點槍既威力 都高得有點過份60攻手槍? 2槍K一個人WO
槍械方面國內版明顯少過美版 (黃炸有個啦瓜 =.= 一開始果個波仔 爆又爆得慢過人)

美版一開始有送好多個人裝備嫁 國內版就冇

不過想提一提既係國內版LAG既情況 有D嚴重 雖然唔係話場場LAG 但係一LAG就好嚴重
美版LAG既情況算叫做正常 但係唔係好似國內版咁LAG到行唔到 LUCKY既話可以打一晚都入唔到LAG場

畫面方面就唔可以同美版比啦 美版顯示出黎係靚少少 國內版點解要變黑血呀...@@
回復 支持 反對

咁就唔知啦 @@ 我個人黎講唔LAG  而點槍呢.....  因為而家係封測 所以係未有得入點 而公測都可能會大改

而攻高問題 係經過好多次改正而得來的成果 因為大部人技能好高  就我而言  如果對方用AK 最少打我正中4-5槍先死到

首先 有分血同防  如果你防彈衣到LV3 根本打唔痛 而中頭都冇可能一下死 除非你射中正中[面部] 唔係都只會打中頭盔一次  仲要睇你頭盔技LV幾多 可能有2次中頭都唔會好傷 當然如果你頭盔已經被打脫
[如打脫頭盔 你畫面會係個一下 左/右45度角一下]

當然如果打一個全未升技能的新手 就.....  比較SM啦    都要睇下對手實力

不妨多留意一下[個人信息] 中的資源 上面有一項是你技能升到哪裡
回復 支持 反對

有冇美版 網- -'
回復 支持 反對

剛剛下載完,的確好玩

我IDaevatein
回復 支持 反對

我岩岩入左去行左十幾場 發現國內版同美版有咩分別
國內版槍械攻擊過高 我係美版就算攻擊力最高既AK 都未必可以咁快就殺到人
係國內版見到人2秒之內 唔係你死就係佢死
可能國內版玩家技術好

對國內版失望既係100 ...
永恆傳說 發表於 11-12-2009 13:53

黑血原因系因為內地好似有遊戲18+ 限制
國版CSO都系黑血  =V='
回復 支持 反對

我都有玩美版 我id係zuet 有機會一齊玩呀 =]
回復 支持 反對