打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲情報] 最近推出的新online game (15/1最新列表)

我唔知呢個帖有無問題..
如果有唔該版主ko佢,thx

我都有留意上面精華有列表
不過我呢個連台灣大陸都會自己整..
同埋有埋官方連結
因為以前玩左幾年online game..
知道覺得玩家想要d咩
所以先整左呢個出黎

直接成個資料copy and paste出來了

想睇多d..自己搜尋下google啦(其實仲有我好鍾意既cs同war3都有埋資料)

最近期推出網絡遊戲一覽表
十二月份推出的香港及台灣網絡遊戲一覽 (games in december )

部份專業名詞註釋:
ccb:壓力封閉內測
cb:封閉測試
ob:正式公開測試
轉貼文章出處請明顯註明自芬迪狗的軟件工具
更新間隔為每天一次

台灣
online PC 網絡遊戲

劍狐傳奇 Online[ccb][4/12]
獸血沸騰 Online [ccb][11/12]
All in ABC[cb][15/12]
開心 Online [ccb][16/12]
奇怪紅樓 Online[cb][18/12][不刪檔封測]

online WEB 網頁遊戲
問鼎封神[cb][1/12]
封神西遊[ob][3/12]
武林 Y 傳[ob][5/12]
開心農場繁體正式版[facebook][9/12]
熱血征途[ob][11/12]

網頁是每日更新的,呢度只係定期轉帖
...希望幫到你

(2010)一月份推出的香港及台灣網絡遊戲一覽 (games in january )(16/1 最新更新)

部份專業名詞註釋:
ccb:壓力封閉內測
cb:封閉測試
ob:正式公開測試
轉貼文章出處請明顯註明自芬迪狗的心情部落格
更新間隔為每天一次

按此回各月份遊戲列表

台灣

魔物獵人 Frontier Online[ob][5/1]
超時空戰記[ob][5/1]
勇者之歌 Online[cb][6/1]
R2 續章[ob][6/1]
狂戰天使[ccb][8/1]
開心online[ob][13/1]
反恐行動2.0[ob][13/1]
劍狐傳奇online[cb][14/1]
PRIUS守護之星online[cb][14/1]
2061 online[cb][14/1][不刪檔封測]
夢之希望online[ob][15/1]
古惑仔online[cb][18/1]
xen傳說 online[cb][19/1]
魔卡英雄online[cb][19/1]
夢三國online[cb][20/1]
PRIUS守護之星online[ob][22/1]

塞爾號[cb][15/1][不刪檔封測]

香港
魔物獵人 Frontier Online[ob][5/1]
超時空戰記[ob][5/1]
開心online[ccb][7/1]
夢之希望online[cb][7/1]
夢之希望online[ob][15/1]

評分

參與人數 1樂點 +20 收起 理由
小雲 + 20 辛苦了

查看全部評分

回復

我唔知呢個帖有無問題..
如果有唔該版主ko佢,thx

我都有留意上面精華有列表
不過我呢個連台灣大陸都會自己整..
同埋有埋官方連結
因為以前玩左幾年online game..
知道覺得玩家想要d咩
所以先整左呢個出黎

直接成 ...
pepedog 發表於 13-12-2009 04:45

定期更新可以幫到好多人嫁 呢個post...
好過某人個post 唔知幾時封測 公測都講埋
咪盞叫人等到心煩.
回復 支持 反對

定期更新可以幫到好多人嫁 呢個post...
好過某人個post 唔知幾時封測 公測都講埋
咪盞叫人等到心煩.
小朋友你好 發表於 13-12-2009 11:52

系唔系S字頭果位哥哥??
回復 支持 反對

系唔系S字頭果位哥哥??
EY3P 發表於 13-12-2009 12:02

你諗咩我諗咩lor......
回復 支持 反對

獸血沸騰 Online....
睇過小說
回復 支持 反對

嗯== 仲有幾樣
cb:守護之星[14/1]
2061online[14/1]不刪檔封測

冇咩玩web game所以冇搵過@@"
只知道傾城
回復 支持 反對

唔該哂你wo 可弋真係好好玩 =]
回復 支持 反對

多謝

推一推