打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] Combat Arms的真相=3=''

哈哈...這就是Dobbic的木星引擎的老毛病=P

GameOne好似未代理過NEXON啲Game=3=''
Nexon首選比代理既...都係橘子...

出左嚕...Nexon自己代理  韓 同 美版  美版封左ip ...
EY3P 發表於 28-12-2009 12:53

Nexon跟Gamania有重大的商業關系

你見到邊隻Nexon係韓國 整/代理 o既game係比其他公司係香港代理嗎??

so,Nexon(除左CSO) 仲有2隻FPS online,

好大機會都係比Gamania代理(in tw&hk)

Gameone係無可能(遲d可能掛)
回復 支持 反對

Nexon跟Gamania有重大的商業關系

你見到邊隻Nexon係韓國 整/代理 o既game係比其他公司係香港代理嗎??

so,Nexon(除左CSO) 仲有2隻FPS online,

好大機會都係比Gamania代理(in tw&hk)

Gameone係無可能(遲d可能掛 ...
ctm22000 發表於 28-12-2009 13:59

橘子有CSO已經賺到笑=3=''
回復 支持 反對

橘子有CSO已經賺到笑=3=''
EY3P 發表於 28-12-2009 14:06

佢每隻game都有福袋系統

邊隻game會笑唔出
回復 支持 反對

佢每隻game都有福袋系統

邊隻game會笑唔出
ctm22000 發表於 28-12-2009 19:06

我相信火線會回來..=P
回復 支持 反對

我相信火線會回來..=P
EY3P 發表於 28-12-2009 20:21

我已經比兩個人呃過..希望係真..

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 支持 反對

HeatProject真係好想佢番尼=3=''
回復 支持 反對

係 hp係好好好好玩 cso冇hp好玩  HeatProject  hs人好型仔[[onion_78]]
回復 支持 反對

係 hp係好好好好玩 cso冇hp好玩  HeatProject  hs人好型仔[[onion_78]]
郭肥肥 發表於 29-12-2009 00:36

Dobbic 期待  =P
回復 支持 反對

Dobbic 期待  =P
EY3P 發表於 29-12-2009 00:51

從遊戲代理商角度出發

唔再代理Heat Project原因如下:

1. 外掛問題(例如:天翼之鏈)

2. 成本問題(開發FPS game好貴)

3. 伺服器(ser一定要勁)

就算要代理一隻FPS online

C.A. 必定會好過Heat Project

雖然我都想hp回來
回復 支持 反對

從遊戲代理商角度出發

唔再代理Heat Project原因如下:

1. 外掛問題(例如:天翼之鏈)

2. 成本問題(開發FPS game好貴)

3. 伺服器(ser一定要勁)

就算要代理一隻FPS online

C.A. 必定會好過Heat Project

雖 ...
ctm22000 發表於 29-12-2009 12:37

相信我吧...若然有代理商能找在Dobbic出來...
代理商一定能自我開發...
回復 支持 反對