打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 現在有什麼game可以玩(入面有我多年玩game既感想)

依家巨商都還可以,唔係有錢玩晒

艾爾之光都ok.依家算多人玩

12月先開

即係隻game仲有排玩
回復 支持 反對

heat project
我台版開始玩
耐玩性極高!
玩左4年都未悶
可惜汁左~
so~sad
回復 支持 反對

heat project
我台版開始玩
耐玩性極高!
玩左4年都未悶
可惜汁左~
so~sad
liukahong 發表於 23-1-2010 22:08

我04年的時候...由港版開始..
直至06年轉戰台版...名為:刺蛋小子=P
回復 支持 反對

巨商都還好...玩左6年了,雖然斷斷續續
另外之前話玩番吞食天地2,開左2分鐘就知道當初我點解會唔玩,即刻下線,刪除遊戲
體育帝國都幾得意,算是休閒遊戲,都唔太差,最衰係大陸game,簡體字,無乜香港人,感覺身在異鄉
回復 支持 反對

巨商都算係耐玩了
回復 支持 反對

我都特別喜歡彩虹冒險的@@因為夠晒耐玩...一同fd玩就會覺得好玩...可惜汁左...樓主有冇D類似彩虹的GAME介紹下?
回復 支持 反對

我都同你一樣玩左好多game ...(下略
廢話唔講喇
個人意見...耐玩度較高既~
[瑪奇/洛奇/mabinogi ] ___同一隻黎 ~ (你可以體驗下~

~~~商城制!!
ps:俾錢就另一種玩法
可以唔俾既,不過要等重生,成長到25歲~ **10歲開角啦(都有15個星期壽命

**舊game 黎 嫁>>你可以上you tube 先看看宣傳短片:先由Generation1,Chapter1看~
也可以睇gameplay....依家更新到唔知G9 ,G10,G11 (不詳
隻GAME更新得幾好(新鮮度,耐玩度不減),但係就愈玩愈上癮(姐係好難追)

hea住玩又得,俾錢玩又得(買服務/角色卡重生)(長線)....
唔想追,入去開個角試玩又得,都唔洗錢(短線/體驗下)....
得左~!(摑
總括:好玩!冇呃你,不過我冇時間玩.偶爾才入去開新角/重生....(我冇心機長練,但久唔久又會癮起

*****加插補充:
個人長練岩你啦
咩都有得練(射箭類,魔法類,格鬥類,音樂(網上有樂譜抄 #),料理,鍊金術,聖騎....(下略
人物(族:人,精靈,巨人...(下略 $$$$ [優質角色卡片(商城),普通角色卡片(商城)]
寵物(狼,狗,貓,豬,牛,羊,馬,鳥,飛行掃把,寶箱怪,魔法飛氈,不明生物......(商城)[寵物角色卡]
任務(兼職,主線(商城),劇情,角色代入....(下略..[#提示]網上很多攻略
系統(有公會,地下城(副本),無職業限制(基本上),無武器限制(基本上),....(下略
活動(節日活動(放煙花,釣大魚......,武器服裝創作徵稿(會出品的

建議你玩台港server(橙仔GAMANIA)...
**不過洛奇(大陸)開頭有得開優質角色(免費

***入HK人公會(台港server):
公會有人教你玩/論壇找心水公會跟人吧..
(我都唔記得我個公會叫咩名

其實隻GAME仲有一樣野出名:
就係好多女仔玩...!!!!(有真係女仔同偽娘啦....
^唔知點解咁多(可能:可愛 +戰鬥+育成+生活+優閒+時裝)
不過男仔仲多..
BTW :
你試下先啦~唔好玩先剷(記住退番公會
(我見你冇打"瑪奇"先介紹俾你咋
係咁多喇~要第二隻既話(我倉底都有貨
你玩左瑪奇先!!到時我再比
回復 支持 反對

我第一隻都係吞食天地@@"見時細路買天馬行空(e家汁左)送碟@@"玩左2粒鐘都仲係4lv(e家2分鐘10lv真係差好遠=)之後第二隻game就係天地玄門....係我玩得最耐ge online(足足由公測玩到e家汁粒(2月12號正式汁粒)好唔捨得呀...唉
回復 支持 反對