樓主: yiu90994460
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[推介遊戲] 未來啟示錄

應該在於技術性遊戲上吧[[onion_55]]
EY3P 發表於 30-1-2010 14:41
同感,其實我會比較期待一D重動作性既ONLINE遊戲,如芒亨,或C9,瑪奇英雄傳等等(可惜唔識泡菜文申請唔到ACC...T.T)不過滑鼠遊戲始終比較合大眾化,可以照顧D年紀細,小玩動作的或女性玩家~所以比較受歡迎吧~
題外話有隻動作ONLINE叫[last online]好似幾好玩,有無c 兄知幾時公測?
回復 支持 反對

同感,其實我會比較期待一D重動作性既ONLINE遊戲,如芒亨,或C9,瑪奇英雄傳等等(可惜唔識泡菜文申請唔到ACC...T.T)不過滑鼠遊戲始終比較合大眾化,可以照顧D年紀細,小玩動作的或女性玩家~所以比較受歡迎吧~
題外話有隻動 ...
raiden1234 發表於 30-1-2010 16:22

隻Game個人物同埋啲風格好似鬼泣..
韓國Last Online官網..
http://www.edenworld.co.kr/GameIntro/LO/index.php
回復 支持 反對

其實真係幾好=畫質真係幾好~又有劇情~又有型
但真係好小人玩....有d職會怪怪地~劍士打得又快又低攻= =最先放棄玩e隻game我諗都係劍=
操作又怪怪地.=唉....可惜
回復 支持 反對

由此至終都沒碰過這網遊
回復 支持 反對

隻Game個人物同埋啲風格好似鬼泣..
韓國Last Online官網..
http://www.edenworld.co.kr/GameIntro/LO/index.php
I4psvjDCUXo
EY3P 發表於 30-1-2010 17:58
好正~有埋片,thx~聽講4月左右會公測,不過應該係韓國先,睇完片真係好似devil may cry,係咁打d人上天跟住用鎗射~希望台版公測果陣可以同你地一齊玩啦~
(不過睇完官網好似無話對應到手制,一隻咁複習既動作game唔對手制?唔會掛)
回復 支持 反對

last online宣佈左會有港澳馬西等地遊戲板本~韓國會係2010年第季cbt

player online網遊週刊話ge
回復 支持 反對