打印 上一主題 下一主題
收起左側

[推介遊戲] 有冇人打玩緊成吉思汗Online

中華悶到嘔電

唔係講人物死

係講刷怪升lv升到你死..

所以隻game一定要人多 刷副本 玩活動..

香港ser一 ...
SOMESOME 發表於 17-3-2010 20:32

台人點都比hk人好,又唔會自私幫下人,吹水又唔會罵戰,最多佢要嘈都私底嘈,pk解決就算
打副本都幾好玩,重有無聊平台game,人物又唔係差,畫質都比好多game好
升lv要日日掛,但有咩game唔使掛??????手動死得人多啦,你升到lv上限佢又加,升左又加,一定冇到頂嫁啦,升唔升lv又有咩重要
重要係過程,打怪打王同人組下升都得,你唔想玩咪掛ai囉,之後都唔會玩得長啦,玩台服冇問題,小人有小人玩,多人時都可以同人升
日日出新game,月月有新代理
回復 支持 反對

台人點都比hk人好,又唔會自私幫下人,吹水又唔會罵戰,最多佢要嘈都私底嘈,pk解決就算
打副本都幾好 ...
hok5 發表於 17-3-2010 23:09

-.-
我玩其他game當然有掛機,掛機一定要
但係呢隻 你玩過未?掛機唔掛好過掛 曬電費  呢隻掛機升好慢-.-
所以要刷副本lo.
小人玩   無野刷.....就發呆lo..
因為甘樣我先唔玩,
玩台ser 多人就唔使發呆
回復 支持 反對

-.-
我玩其他game當然有掛機,掛機一定要
但係呢隻 你玩過未?掛機唔掛好過掛 曬電費  呢隻掛機升好慢-.-
所 ...
SOMESOME 發表於 17-3-2010 23:51

大把game都係打怪小經要打副本啦,哂電費????玩game本身就哂電費啦不如唔好玩
如果咁叫唔使玩乜都唔使玩????台服多人咪去台服囉,我不嬲中意台人,會樂意幫人
有心玩升lv真係咁重要?????要玩既過程唔係要升lv,比你升到100又點,又加到200
台多人唔使發呆,但係玩玩下悶左一樣唔玩,e+冇咩新野係可以長玩
回復 支持 反對

大把game都係打怪小經要打副本啦,哂電費????玩game本身就哂電費啦不如唔好玩
如果咁叫唔使玩乜都唔 ...
hok5 發表於 18-3-2010 00:23

抱歉--
我玩開的都掛機為主 經很多

現在討論問題係
你喜歡單機 不想搶點掛機
而我愛升lv..掛機升不到lv,,刷副本又沒人..開黎發呆 不玩好過..

我只係玩左n日香港封測 是沒人玩的
你喜歡單機是沒問題的..
我會去台ser玩一玩..你可以玩港ser

ok啦..道不同不相為謀
不討論
回復 支持 反對

抱歉--
我玩開的都掛機為主 經很多

現在討論問題係
你喜歡單機 不想搶點掛機
而我愛升lv..掛機升不到lv ...
SOMESOME 發表於 18-3-2010 02:42

我都中意台服,人多少不是問題,但人品好一定係台
有咩game掛機多經????有自動練功多數係冇咩經,下下得0.0幾%
香港封測緊係冇人玩啦..........本身人就小,所以一定係好悶,佢有得多開既話,我自己開幾隻人物
好似星夢咁,我4-5開,打乜都唔驚,當然要打副本都唔怕冇人組啦,但佢又唔係有得掛ai
都算易升lv,升得太快反而重悶,e+咁多開打下怪都唔錯,半放棄緊,時不時玩下就算

我好想知有咩game掛機都多經????????我玩台板王者之劍,掛機又多經,重有人帶,唔使一日升到百幾lv,好就好在同1ac可以玩幾十隻人,又有唔同npc,除左呢隻冇咩game一日升咁多lv,不過都好食點

e+d game多數有np/防外掛唔比人多開,搞到下下一個ac先玩到,好鬼悶,1個人玩哂人地一隊人既人物,重使咩組人,香港太多麻煩野,代理又唔係好
回復 支持 反對

le隻game升lv唔難...
勁多任務俾你做
重有捉馬可以要黑色有黑色...要白色有白色
咩色都有=0=XD不過要自己捉
可玩性都算係高
------------------------
不過le隻game真係好耐之前出
小的上年玩過大陸伺服....
回復 支持 反對

我都中意台服,人多少不是問題,但人品好一定係台
有咩game掛機多經????有自動練功多數係冇咩經,下下得0.0 ...
hok5 發表於 18-3-2010 05:29

--,,--凸
台ser封左海外ip=.=
本人不玩了...
唔好叫我玩港ser,實在拍烏英..
兄台+油
我玩劍狐 等9陰..88
回復 支持 反對

我玩到50幾冇玩- -    悶
回復 支持 反對

我玩到50幾冇玩- -    悶
k12899050 發表於 19-3-2010 19:57

劍狐傳奇
我睇過影片
好正
22號封測
回復 支持 反對