[抱怨專區] 現在是否無好玩ONLINE game(遊戲抱怨區)

根本時下既新game都係炒短期
有幾何真係有心搞?
打怪(不同風格)->戰士法師補師->商城制->封測勁多人->跟著因為唔夠人咁勁走左
我自己試過好多隻onlinegame喇 以前打怪升lv既我可以話係巨商 跟著王者世界
之後玩得多既都係魔獸 FS CS 龍之谷 帝國文明技術類既遊戲 好幾隻都係因為外掛太多搞到無心機玩...
仲有另外一樣就係 打怪game樣樣系統都差唔多 依家隻隻都好似網蟲之前既打怪game咁有埋掛機
咁究竟玩黎做咩 我既角度 只不過係一個數值打一個數值
你升得高lv 就可以獲得多d數值 打一d多d數值既怪物
雖然都試過搵畫質好既打怪onlinegame黎玩 但係都係因為系統差唔多就刪左,,
所以都係系統>畫質 你代理番幾隻MMORPG 咁好似瑪英 行月費制,我諗實勁多人玩
回復

睇左幾頁都冇人提百變恰吉.....
一隻完全技術型既遊戲,,,不過現在已經吾係了@@
台灣代理一開始頭幾年都係出d點裝,but未至於去到我地空裝都打吾贏,
不過出下出下,近幾年,d裝愈黎愈離譜
香港既百變就比小朋友侵略左,真係冇陰公
其他好玩既近代game事實上係冇乜
瑪奇<-- 如果行月費制,其實真係會多d人玩(個人認為,因為我就係吾想成日買點先吾玩)

可能小弟見識淺薄,只係覺得近幾年好玩既ol可以話係接近冇 - -
只係不停回歸原點,d遊戲好似改兩改就出咁,,,

pc game就吾同...真係用心,用成本去製作,好似l4d,l4d2,cs,戰地風雲系列,COD系列,暗黑系列 3都就出了,星海2,仲有好多車game ,,,都好好玩,係香港人吾肯買一隻試下姐我覺得
L4D系某對戰平台好多香港人,,,全部都係吾想買正版既
BUT去到L4D 2   好多勁人都轉晒正版,,,依然有一堆人吾肯買,老實講,咁好玩,只係要你比2百幾蚊,就可以玩成世= =我吾明點解冇人肯付出.....

OLG已經死左架啦,,,,,即使有好玩既大作,好玩既小成本遊戲,,,香港代理商好多都冇代理到,,,即使代理到...香港代理商又會搞成點呢...大家都心中有數..除非係行月費制...但風險大...香港人肯玩要錢既野嗎= =?
回復

買左件裝冇奈又出神裝=.=
回復

現在多玩D 單機GAME LO   等緊2012出既新ONLINE GAME
現在D online 由其是鎖怪GAME最憎..D畫面又差WO- -       MHFO 我覺得好玩既GAME 泥...但係又要月費...唉....仲知現在都冇咩好玩ONLINE LA   等2012吧.
回復

回復 152# └N┘Nightmare
單機GAME的確好玩過ONLINE 多多聲.

本人買左隻COD MW3  玩...比ONLINE 好玩得多LA   有DGAME  你玩破解版都可以玩你好耐....
回復

而家狂煲PS3 D game

online game
就算玩得幾勁都好
你永遠都唔會夠班港戰玩

死心
回復

有冇人知有咩GAME係類似天龍八部嫁??
我想挽呢啲類型既GAME
但係對天龍死左心....
有冇人介紹下啊??
依家等緊神話29號封測...
回復

都唔知幾耐冇玩過升lv 打怪game了...
回復

CCCCCCCCCC
回復

已加d online game 出利出去都係咁垃圾 成本低 只求搵錢- -
玩wow/lol  好過
回復