[抱怨專區] 現在是否無好玩ONLINE game(遊戲抱怨區)

真係唔明點解冇隻game又好玩,買點數唔屈,冇咩繁複既任務,花時間玩先可以勁既game
回復

玩成吉唔錯的.雖然你可能話有錢玩曬
但係本人覺得e隻都好平衡架啦..
就算你拎一千蚊去玩.人地唔拎錢
同lv的話勁過人好正常
但係你再勁都好
成吉係唔會出現一挑3up的情況出現(lv差唔多)
回復

咁計好次1個月110$先玩得個150個鐘

仲想點??
回復

玩天外啦 好好玩  唔係點數直接買強裝 乜都要親手搞 非常好玩
回復

我想問問龍online洗唔洗咩都用點數ga?
回復

我比較鍾意玩休閒技術game@@

打怪game玩得多悶

香港都有小小好既online game既
回復

RF係22號公測= =一齊玩丫....好正...
回復

我想問問龍online洗唔洗咩都用點數ga?
艾爾凡斯.艾力吉 發表於 16-4-2010 16:47

要, 如果你衝裝想勁的話,同赤壁差不多

我而家都係鍾情玩魔獸dota, 最少對我頂瘾解悶

呢d對戰平台,更看重的個人技術同團體合作

而家大部分d online game,你有錢真係玩到似單機咁(勁到可以單刷副本)
回復

我覺得月費制D game好過商城,
起碼你唔洗因為要勁, 要賺錢
系咁幫佢入點. 雖然要投放較多時間
但真系無咁屈錢, 好似AION咁
月費系貴D, 但系畫面同系統真系ok,
我入完3個月點完之後就無幾耐就無玩-0-
回復

WOW 1個月玩150個鐘.你已經賺左=.=
1張38蚊30個鐘..
38X3 = 114蚊 但得90個鐘.
仲有- - 有D電腦鋪可能會平D.我樓下商場108.
某個GAME錢商賣105.抵喇- -
我本人都有玩..呢隻GAME吾錯...
依家冇乜GAME吸引到我..
回復