打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 此貼子會交待有關『◇豬仔包﹏♂』代升一事。

今晚會將所有game交易,msn交易照片放上。
粗略係度講下究竟發生咩事,
事源係,我星期4收左『◇豬仔包﹏♂』2張450,由46代升至80lv
2張450成功存入,事限為7天,一星期,即係下星期4交貨.

本人星期4晚立即幫佢ac升到59,
星期5下午,『◇豬仔包﹏♂』就以msn問催促我可唔可以提早交貨,
我時限講明係一星期,而你又同意。我只係話<快左我會通知你>
佢就話<可以既..你一定可以既>
係再3催促既情況下,實在忍無可忍.
我同佢講,如果再催,我就唔想再升,,
更何況,我覺得46->59唔算得慢.我只係仲差十幾個lv未升..時限又未到,...
咁快催我?...

今日星期六一早,佢又再係game催我:
sasa姐?
點解升得咁慢既?((注意:人物已經62lv))

於我就火滾,,,,,講明我唔會再幫你升...
只係第2日你就係度催促我提交早貨/點解升得咁慢/....

請『◇豬仔包﹏♂』先生,請立即更新密碼.避免有不必要既誤會。

返工先,其他照片有待放工之後再提交上黎。thx

事實我係有幫你升到62,只係你自己心急要催促我交貨,
我可以退返11250 game 點俾你

請整理好,再向我索取。
回復

不過佢真係有d離譜既
回復 支持 反對

-.-甘都唔算慢啦
回復 支持 反對

甘快都話算慢
唉,無得救
回復 支持 反對

驚比人昆就自己升啦~
更何況樓主唔會昆人- -"
回復 支持 反對

又係呢啲羚羊,與其要人代升咁不如唔好玩啦,真係無得救
回復 支持 反對

e+D新人, 成日以為升個1-80lv AC 好快.成日催 !!! 其實依家有100lv左右AC帶,已經好快拉.
之前大家都系未2轉之前,冇話80lv.就系 60lv 都要你升度死下死下拉.

叫佢自己去升.睇佢自己up得幾快咯.     當然.速度超級快都有,只要你肯比錢, 例如入收費,費用佢自己出.
回復 支持 反對