打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 請問=__= 冰女娃娃蛤蟆果隻要第幾個先有

打左成十幾日都唔出 係唔係要打到第3關先有架=口=?!
回復

3關都會出 ~
回復 支持 反對

但係個度D女獵手好難打,咁打邊個易打d
回復 支持 反對

升到高lv(89/90)先打--

打第3隻!_!~族長話頭2隻出的機會加埋都唔過5%~
回復 支持 反對

升到高lv(89/90)先打--

打第3隻!_!~族長話頭2隻出的機會加埋都唔過5%~
icicle 發表於 4-6-2010 22:32

<--樓上所說的族長 囧" (5%之說只屬個人認為 thx)

順手講個真實經歷比想打娃娃既人知~
話說 本人已經打齊5隻換左稱
5隻全自己打 無收過 打左2個月左右(用90lv雙刀 齊裝 學命中技) <--可能我黑仔先用咁耐時間~.~"
每日一on有1h免費任入 我會用黎狂刷第1隻
就黎夠鍾就直落 第1 第2 第3關咁打曬
打完第3關 可以出黎再買票入多一次(記住買票入既 入左唔好出 如果出左黎要等幾粒鍾先可以再入)
咁樣一日只買一次票 應該可以打到11隻 (注:每人攻擊力不同 打既隻數可能有唔同)

最後 講返點解我會認為頭兩關5%機率都無呢~~
2個月以黎 用以上數據計返
應該可以打420隻第1關  實際350隻右左 (只出過1隻娃娃)
               120隻第2關  實際約90隻      (只出過1隻娃娃)
               120隻第3關  <--自問連線有d問題 打第3隻成日中途斷 或者經常只有買票先會打第3隻 所以請當我只打左60隻   (第3關一共出左3隻娃娃)

***實際隻數係因為本人有時偷懶(?!)無日日打~所以係少d
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
覆返樓上再樓上
個人意見係 第1關打右上最易 (左上魔 中間防 右上攻 右下血)
                第2關無乜大分別,隨便挑個打吧  (左上水 中間地 右上火 右下風)
                第3關唔洗諗只有一個入口
                (以上指物理系職業既情況,用魔法系唔知有無分別~~)

~End~呼..終於打完 Orz    有睇曬全篇既人 多謝曬 xD
回復 支持 反對

悠好變態--唔怪得值幾千m啦--d娃-
回復 支持 反對