打印 上一主題 下一主題
收起左側

說話問題

關閉 [複製鏈接]
我是runescape的新手,我不能在runescape中說話
誰能幫幫我??
回復

runescape誰也不能說話,也沒有話音
但可以打字
回復 支持 反對

runescape誰也不能說話,也沒有話音
但可以打字
samhwu 發表於 18-6-2010 22:39

捉字失- -??

樓主請問你點樣出唔到字-0-??
另外RS唔支援中文...打中文落去一定無反應- -''((我想沒有人似我咁笨掛-v-''
回復 支持 反對

我估新手或者年齡13以下既人好似只能用Quick chat
唔知係咪要玩耐左先比你用public chat呢﹖=.=
回復 支持 反對

我在RS只能Quick chat,不能真接打芵文字。
誰可告訴我why?
回復 支持 反對

我在RS只能Quick chat,不能真接打芵文字。
誰可告訴我why?
eddiesam 發表於 19-6-2010 09:26

大爺見你楚楚可憐,冇人回你,就話比你知點解la

原因1) You might be muted.
           你被禁言了
原因2) The demo, if that's what you're playing, only has quick chat available.
             你玩的是試玩版, 所以只能用quick chat聊天
原因3) If you gave your age as under 13 then you're restricted to quick chat for legal reasons. Change your age to chat properly.
         基於年齡問題,如果你的年齡在13歲以下,哪麼你只可以用quick談話
原因4) If you're on worlds 96, 160 or 161 then you can only use quick chat as these are quick chat only worlds.
           你果你所選擇的世界(伺服器)是96,160或161,你只可以quick chat,由於這些世界限制了free chat,所以只能quick chat了

原因1解決方法:等待禁言時間過去
原因2解決方法:不要在玩試玩版了,去runescape.com注冊一個免費帳戶吧!完全免費!
                      加入會員還有更多好康等著你!只需大約$49 HKD !
原因3解決方法:等14 歲先玩   , 開新戶口 或在戶口中更變年齡
原因4解決方法:進入其他世界,不再是 96, 160 or 161世界就可以了

如以上問題不能解決,可以訪問以下網站
1.http://www.runescape.com/kbase/guid/customer_support
2.www.jagex.com
查詢有關詳情
回復 支持 反對

原來係咁,唔該曬
回復 支持 反對