打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 挽救夢之唯一方法

挽救夢之唯一方法
e家又到左暑假,但係玩夢之耐既人一眼就睇得出,今年比上年少左好多人,大家都知道最近好多玩家離開夢之,相信夢之帶比大家唔少歡樂同美好回憶,所有仍有不少老玩家仲有玩緊,夢之汁左,對你對我都冇好處,一隻有pvp,吹水,升lv既game相信大家都會想玩,e家仍然會見到有新手玩或者有舊玩家玩番,所以e家請大家係e個暑假多d帶下新手,唔好冇聊就係p場亂打人更加唔好搞事嘈人(如海s玩家S魔K弓Y)你平時亂打人都算,打完人仲要串人廢物,d新手比你打多兩打都唔想玩啦,爆ac既人你地爆ac有咩用?爆晒人地d號,隻game都汁左你爆黎都晒力啦,再重複多次!!夢之汁左對你同我真係冇好處,大家今個暑假應該識做啦,夢之有冇前途就靠你同我啦        以上係本人第一次開post,有d咩打字打得唔好既大家多多包涵=_=
回復

樓主我諗你打係樂古之外
要多d唔同o既地方 明顯玩夢之o既人少左
而玩夢之上樂古o既人更少
回復 支持 反對

星河都比「某」族攪到我呢個8字頭唔想玩,唉...
我提「某」族算啦,
廢事真係有個星河「某」族人引起左鬧戰...
回復 支持 反對

注意!!以下為字海!~

回流既玩家報到"."
其實我覺得e家玩反有小小難生存家..(個人感受...)
我係卑fd叫番離的.
點知一反離見d野樣樣都升曬價..
雖然連天毛都升左極多..
但係我今次係開新人玩...原來林住用反舊人打天毛賺錢卑新人用啦..
點知e家去黑森打光鳥場..
經常地卑d 8x lv既人過離搶場._."
我個舊人係7x lv弓手..
被搶場既情況更唔係一次兩次...
基本上係次次搵到有場打左半個鐘多dd就會遇到搶場既人..
有次仲要離譜到有個光弓明明見我打緊都過離清左我一邊既怪.(打開黑森大場._.")
然後我alt+a啦對住佢..
之後佢竟然夠膽話個場有人.你好走啦.

由此可見e家新入離夢之大家庭既新手.
當佢地升到6x-7xlv 要打毛衝卡/賺錢個時.
就遇到e d咁既老手玩家以自已高lv過你.
係老手離搶場.仲要好似係理所當然的.
難道e家既高lv老手既品格就只係咁.
以前既高lv老手都唔會咁無品家wo.

so...e家開始講反正題...
我認為要挽救夢之既方法仲有好重要既一點.
就係改變現今老手玩家既心態、品格
咁先會令新手有追趕老手既機會.
咁先會令更多新手玩家有興趣離玩e隻game.

PS:我唔係指e家全部8x lv既老手都係無品既人士..
但係就我以前係夢之既情況同e家回流番離既情況而言.
無品既玩家真係愈離愈多家..

字海完了...多謝你讀到最後@@"
回復 支持 反對