打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 剛好五個字 你聽住

唔 洗 多 謝 - -''其 實 條 友 咩 事 '' ???
回復 支持 反對

事發係咁,個*姆明+十(姐係殺手藍),咁恨星同我果d賣緊野,咁條友自出,條友出價出得好低新頭200m,咁我同恨星咪唔賣,跟住就係度話on9呀果d冇謂的野 之後恨星同佢嘈,跟住我幫恨星手,講呀講,之後我就話算la唔好嘈,之後條友又話我咩幫住佢,小心d ,又話滅我會  又話唔比人升lv 跟住又話叫我轉白出台(我本身就經耳轉左白)咁我同星佢地係台等左好耐,條友話出左,跟住尼中d人係騎朋話*姆明+十姐係殺手藍係尼中掛緊商,跟住我就話真係比你吹脤,咁岩,7樑部機lag 咁岩又hi中我....佢話冇心,唔知點解次次7樑一lag一定點中我囧",跟住殺手藍話,見到未,吹雞殺左你呀,7樑根本就唔識果個人,跟住條友一路用個肺講野,話咩殺左就殺左唔洗嘈,你個會小心d 你唔洗升lv la,佢今日仲話叫我出油嗎地金龍~.~,我真係唔識比反應,條友真係...唉
回復 支持 反對

haha..姐 係 唔 洗 理 佢啦 ..  無聊 人
回復 支持 反對

佢明顯on9當飯食-.-
佢連新手開個團 萬花樓都5知滅5滅到啦- -zz
5個奶我十卜你zz
by.膠希

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
siu芷 -5 內容不雅/有粗口

查看全部評分

回復 支持 反對

事發係咁,個*姆明+十(姐係殺手藍),咁恨星同我果d賣緊野,咁條友自出,條友出價出得好低新頭200m,咁我同恨星 ...
藍會領主 發表於 13-7-2010 00:19

你覺得條友會出黎咩
你約佢大嶼山山頂等MA
回復 支持 反對

隻Game 甘on尻 都仲有人玩

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
siu芷 -5 內容不雅/有粗口

查看全部評分

回復 支持 反對

笑.玩星夢玩到出油麻地.威風哥黎
回復 支持 反對

已笑 ;P 話滅就滅當正自己係制造商話汁就汁?.?
回復 支持 反對

我讚成你滅會@@但係升高D先
你估夢之歷險咩..組埋成個同盟滅人A_A?
回復 支持 反對

細炎輝煌狗上次咪比人吊夠=]" 你自己同殺手藍咪一樣  大隻講得把口冇轉白又扮轉左白 上次台地等你等到蚊都訓 成日龜縮s5  又係度嘈  我本身都廢事嘈  個post一早就潛左落去 我都廢事再嘈  你又推番上黎 咩料呀你 你係唔係想同殺手藍一樣整到自己人人喊打呀!?
回復 支持 反對