打印 上一主題 下一主題
收起左側

你地睇吾睇得出...佢有冇愛過我?!

關閉 [複製鏈接]
咁我地系同1間公司做野既......識左2-3個月到..之後
我真系中意左佢...就同佢表白啦...本來都吾成功...但系
我冇放棄過....最後都得左...之後我地放親假都系一齊既
咁佢份人..講野好直..佢吾中意D咩...我都吾會去做...為
左佢介煙''介粗口''但系吾知點解..佢對我都系咁冷淡....
有陣時我真系吾知佢有冇中意我''直到..有1日出完街..
送佢番屋企..之後sd個信息俾佢..就話...點解你對我咁冷
淡個D野啦....之後冇幾耐佢就sd番D野過泥:(其實我有D
野想同你講..但系又吾知點開口好..其實我對你一直都冇
感覺.冇心跳.吾會有果種感覺..我吾知點解當初我會應成
同你一齊..可能我想留住1個人.起瑪有人系我左近''
我知我咁樣做會傷害到你..但系我吾想我地宜家呢一刻既
關係.系情侶囉...對吾住)!!!我個陣時真系好傷心...俾人玩
我19碎啦..想搵番D安定D既愛情..我D朋友成日都話19碎..
大把日子....大把女....系牙..咁又點ja..搵1個自己愛既人''
系好難''
回復

個女仔可能當時5想傷害到你..
佢先決定同你一齊既..
但系佢諗一諗..又對你冇FEEL..又肯同你一齊..
呢樣佢先解釋得到既..
19歲5驚啦...大把時間搵既..
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

睇開d=].
回復 支持 反對

19歲......

請你好好享受人生  無謂研究人有冇愛過你而執著

有野就玩

有女就溝

有書就讀

有錢就搵
回復 支持 反對

點解當時你唔了解清楚就去馬呢
攪到家下既結果 就係佢唔鍾意你..
19歲大把時間啦 搵多D錢先啦
事業先岩岩起步 有多D本錢
先有多既選擇 可能呢個唔係你既一世
但係下一個可能會係 都係個句 勉強係冇幸福既~
回復 支持 反對