打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 對現時既網遊非常心淡(更新左兩隻本人最愛既OG評價)

魔獸乃當今魔獸升80好易~_~
不過之後要好晒時間玩

魔獸乃當今MMORPG之王
6年之久
回復 支持 反對

魔獸信長我有play    有好多唔同角色       武器      其實依種GAME   唔洗升LV  係好好  不過!!!好多人都開D叫做"MH"...真係心淡啦我....我自問...我PLAY魔獸信長唔小過48個月(可以話係高手@v@)有場.我PLAY果心..D人冇啦啦話我開MH..唉..仲有好多走場9..
回復 支持 反對

魔獸爭霸3之寒冰霸權 要玩ggc^^
回復 支持 反對

我依家剩係接受到既online game 就只係得魔獸世界/口\ 中毒太深

玩過最好既又點會降級玩?
回復 支持 反對

分析得幾好丫-v-
我都系響出面搜尋野見倒尼篇野..申請帳號黎回覆
其實玩網遊真系著重交友-_-
老實講我由升f1開始玩網遊..
彩虹冒臉真系好吸引 真系衰響佢吾更新然後汁-_-
勁舞1我系完全一時玩一時吾玩果d黎-___-系咁斷斷斷 重玩完又因為fd吾玩又吾玩..
但我欣賞勁舞1既交友模式 其實佢既模式吾系吾好玩 但唯一差就系d人成日滅黎滅去-_-真系好煩
尼個暑假開始仲系咁炸頻炸房-___-而家炸號都出嘛 真系好煩(我暑假又玩返)
勁舞2我覺得畫面果d野同勁舞1差太遠-_-吾想玩
你講既有d game我就無玩過/好少玩 所以吾回應

彩虹島其實都吾錯-_-不過我覺得悶就系打怪
黎黎去去都系果d d怪要睇lv打-_-無技術可言
副本都仲可以玩幾好玩 裝備、技術都要有少少 怪出既道具亦好正
d稀有野都好令 人物又可以整到好得意 好有個人風格 交友還可以..
但真系衰在對中手老手黎講好悶-______-副本幾個高lv+少少技術+勁裝已經殺哂

不過我覺得最好玩系瑪奇-v-
唯一缺點系頻道選左人物系無得轉ser-_-開左個人物響咩ser就無得轉 只系有ch揀-_-
要轉第2個ser玩就要再開人物 而且交易不共通..
另外就系地圖好大-_-城市傳送點(星月門)只系響指定時間開某個地方  平時吾開可能用屋企傳單記點/騎寵飛寵(要點亦都幾貴-_-)
但系瑪奇系唯一留住我最耐最長久既game..
因為交友非常好-_-有公會有家族(家庭)而且玩家大部份都好有禮貌好友好
不過因為港澳台系同一個既-_-所以吾同ser港人台人澳人佔既比例吾同
就好似我玩開既愛頻 就系大量台人少量港人澳人=w=不過只要你打書面語其實都溝通倒.
台語吾明佢地會解釋-v-你亦可以先表明自己系港人/澳人  台人會調節令你明白=w=當然我地都要咁啦
而且佢吾同一般打怪game-v-職業系自由選擇 亦有3個種族
你可以揀你主修咩職副修咩職-_-亦系考技術既game
更加無lv講 因為50lv以上開始好難升=w=除非你累等過800..
而且仲有角色育成感覺..歲數可以自己揀-v-當然有能力不同.
造型又多樣化=w=非常吸引 最吸引系主線任務 系一個故事 無次更新都會系新既主線
影子任務亦好好玩 仲有其他任務玩=w=亦有大量既活動俾玩家參加=w=非常有交流性
不過-_____-黑橘好屈錢..恩..
回復 支持 反對

本身我鐘意玩下一d好玩o既mmorpg打怪game...e家玩緊iris= =雖然唔明點解d人話唔好玩...但我覺得真係唔錯
回復 支持 反對

本身我鐘意玩下一d好玩o既mmorpg打怪game...e家玩緊iris= =雖然唔明點解d人話唔好玩...但我覺得真係唔錯 ...
mui1388ken 發表於 3-10-2010 19:35

打怪game唔係唔好玩...

只不過要睇打怪模式如何..wow算係做得很好。

而且入面好多得意野可以玩~

所以我E家去左玩wow lu~

...雖然lv唔高- -" 話說升到6x 唔想打副本升...想升80,幾日都ok,問題係冇心機...(本人戰場狂是也)

唉~~等緊碼奇英雄傳啊~~~~~
回復 支持 反對

個人感覺是現在的有點新不如舊的感覺

所以現在可能我轉向網頁的跟玩回舊的網遊就好了
回復 支持 反對

online game
人生之中只有3隻我認為好玩~.~
幸福online
同楓之谷(wonder king都唔錯)
可惜
第1隻比戲谷整死左
第2隻有點玩晒加副本太多,好多好玩既副本都唔見晒人,人多既就係一d幾分鐘完事,係咁打怪係咁打怪,冇時間同人吹水既副本,同d戰友唔見晒
至於wonder king,美版人就少.港台就比GC拎到個代理之後就潛左水~.~
回復 支持 反對

認同呀。冇玩魔力之後冇一隻玩得沈迷...魔力交友真係做得好好..識到好多人
係任難做d
回復 支持 反對