查看: 21557|回復: 40
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 有個小學雞搶怪汁完人野係度開喇叭

關閉 [複製鏈接]
小學雞名稱:0o0o人人o0o0
我問佢借組,我跟住去左打蛇龍,佢跟住泥搶我怪,我叫佢一陣d野我要曬,打完蛇龍ex佢汁曬我d野,
跟住我話佢一句,佢就密我話搞大佢,跟住我家族d人話我昆人ac,又話我成日比人屈搞大好多野,
我就自己出族

圖就冇la,昆9我見得大把,咁on9我都係第一次見
回復

最憎D人牙刷野,扮哂有料
回復 支持 反對

大哥大.你以為自己好型,好威?你果陣話我地唔幫你,人地成個家族黎屈你,好,我地黎大海幫你,人地開喇叭,好,我地幫你,嘉仔好心幫你出番淡氣,比左600點買喇叭比我幫你串番人,你彈句:喂,我都冇叫佢買。由呢句開始.我已經知你係講大話,冇品西,你呢d人,快d退彩啦,阻住地球轉
回復 支持 反對

樓上戈位唔好咁激動,0o0o人人o0o0<---呢個根本唔係人,成日搶人怪,跟住又串人,正低B係來~_~
回復 支持 反對

想講我識佢= ="係咪火槍手黎?
回復 支持 反對

回復 5# 離夢

係啊
回復 支持 反對

大哥大.你以為自己好型,好威?你果陣話我地唔幫你,人地成個家族黎屈你,好,我地黎大海幫你,人地開喇叭,好,我 ...
kit:] 發表於 8-8-2010 16:44

你做咩啊!咁幫佢,你係佢男朋友/女朋友?咁佢自己買喇叭又冇講明要我比錢,你覺得我煩你就唔好去大海la!
一日到黑話我講大話!大把人可以做證我一定冇講大話,係佢屈我話我昆佢ac,我一直都係玩緊e個ac家la!如果你唔信我,你去問佢個ac係叫咩名
仲有佢話個ac 88lv,如果我昆左的話,我都玩88lv個ac la!仲玩我e個咩?仲有!如果佢話買左600點喇叭,我係果度都見唔到佢用左600點喇叭
e家我退族又話要令返600點出泥,咁樣好似係屈我600點咁lo!e家係佢唔岩在先,你地唔幫我,我都算,仲要我嘔600點出泥,如果咁樣都係佢地岩曬,我冇野講
如果左轉見到e個post,請你收左0o0o人人o0o0 e個wonderful玩家(夠串啊ma)
回復 支持 反對

你做咩啊!咁幫佢,你係佢男朋友/女朋友?咁佢自己買喇叭又冇講明要我比錢,你覺得我煩你就唔好去大海la ...
baby1380 發表於 9-8-2010 11:34

柒頭,係你叫我地去大海,果陣你話人地成個族黎屈你,好,我地信你,你叫我地黎,我地成個家族去曬大海,我同零度升緊收費都去阿!!係邊個叫我地去??人地用喇叭吊我地,我地埋幫你,你而加講d甘既野?叫人點信你阿,你比人屈,會唔會甘多人屈你??你樣衰比人屈?
仲有,你數住我用幾多個喇叭?我用左五十幾個喇叭用黎嘈啵因邊個而起阿??仲有,你退族前講果句:喂,冇人叫佢買喇叭,關我咩事<呢句已經知你係冇西品啦
回復 支持 反對

柒頭,係你叫我地去大海,果陣你話人地成個族黎屈你,好,我地信你,你叫我地黎,我地成個家族去曬大海, ...
kit:] 發表於 9-8-2010 13:33

一日到黑講話我講我冇叫佢買,又話我係昆人,你有冇第二句啊,你唔想泥大海你咪同左轉講lo!e家泥怪曬我,你e家好似係你屈我lo!
咁e家我咪退左族lo,仲想點啊,個個都知0o0o人人o0o0係昆9泥la,你地咁都幫住曬佢,你地同佢有野啊?我仲要同你講,我係有名家,
啊柒頭先生!請問你有咩資格話我柒頭呢?仲有,你地係大海果陣又唔見你地話有野做,e家要我估你地岩岩做緊咩?唔信我咪唔好泥lo
等我仲信你地係幫我,幫完有事就屈曬我,好!我咪同左你地講以後人地屈我搶我怪搶我野昆我點都好我都讓人地,仲想我點啊!
e家人地講下都唔比,你邊位啊!玩作文啊?好!鬥作得長啊?好!我仲有大把野講!e家你講就得,我講就唔得,我都退左族la!我柒又點啊?
柒到你啊?你柒就唔好講野la!有精神病就去青山la,仲係度講野,講柒自己就唔好la,e家係咪人地買喇叭就要我比錢先?咁我咪日日比點人?
要我比返喇叭錢就早d講,e家我退族就要屈番我6,700點,不如話明入族就要比錢先,冇錢唔好入好未?係我話人地成個家族去曬大海,
唔知邊個話:我地又要成個家族去!,我一句都冇話要成個家族去,係你地話lo,話我唔付責任,你地又有冇付責任啊,我比人屈你地冇信過我啊
好la!人地都話佢係昆9啊,仲要係度講,e家你岩曬啊?
回復 支持 反對

一日到黑講話我講我冇叫佢買,又話我係昆人,你有冇第二句啊,你唔想泥大海你咪同左轉講lo!e家泥怪曬我 ...
baby1380 發表於 9-8-2010 20:58

我而加同你計緊上次小晞單野阿,唔係你話比人屈,我地會放低手頭上D野幫你?退族唔係大曬,都係果句啦,由果句開始知你冇品,又唔知邊個係選副族果陣都係嘈生曬話要做副族呢?仲有,點解甘多人屈你阿?你樣衰得制?柒頭^___^仲有你作文甘叻去做作家,唔好玩彩虹島^___^仲有,係你唔夠串先退族,唔係我地逼你^O^
回復 支持 反對