查看: 3286|回復: 15
收起左側

怕拖真係好累...真想重來冇發生過

關閉 [複製鏈接]

因為未試過拍拖..貪新鮮試一下
就同左個網上識既人拍拖
開頭仲可以...但久而久之我覺得好累

第一次約出黎見果陣就遲到..我同佢住得相隔好遠..我理解
之後拍拖出街都係遲半個鐘至一個鐘...所以我都會比約定時間遲先出去..結果都係我等佢
出親街冇乜計畫過...來來去去都係同一個地方...
咩到比我渣主義好似食野比我揀..但其係又會彈幾句間野(我覺得都正常既)
佢成日講埋d無聊既野..講出黎哄唔到人...只會令人反感..
而且好被動..連買個餐都叫我買(吉野家 m記 kfc)...(佢話佢唔敢面對女仔...)服務員係女既時候
試過搭小巴..唔叫落車..搭多左個站..行左一段路先黎到約定地點....
有時打比佢成日都冇人接電話....隔左好一段時間先打返比我....
理由:冇睇電話..分鐘無晒..唔記得帶電話..
有次佢話落主雨沖入去入分鐘..我都有d感動既...

咁我鐘意打機多過出街...成日會試d新game 叫佢陪我玩..開頭都有..雖然lv有段距離
但後來做野返到屋企9點10點人好累..冇乜時間升lv 就冇玩果隻game...

之後..我冇返工..多左時間可以打機..咁我想同佢一齊試game..每次我創完角之後..玩左一段時間
都冇見過佢創角..我承認自己沉迷打機都幾嚴重...唔多願出街既..佢都知道所以驚打擾我打機冇乜打電話....咁我最近又玩左一隻olg 暗示過我會玩..佢又冇陪我玩... 唔知佢係冇留意到定點

慢慢地我同佢見面時間都冇乜...老實講我真係淡
有幾次sd sms 黎話掛住我想見我...想第二日約出黎見面..但係第日電話又唔打黎..又唔sd sms比我話幾時幾點...結果就冇左件事....
最近又同樣係咁..咁我之後回sms問佢幾點佢剩係話下午....然後第2日.我等佢電話~sms..又係咁
於是我夜晚sd sms 問佢點解..佢話以為我又唔想出...之後佢先至清楚講個另一個時間

但我忍受唔到佢果種被動性格...求其又冇計畫...冇心思冇情趣又唔識哄人(都算..但都唔好講埋d廢話)
大我好幾年(80s)但唔夠成熟...經常又搵唔到人...好冇安全感
成日貓捉老鼠玩遊戲咁...我真係唔想繼續拍落去...佢又辛苦我又辛苦
與其咁樣不如分手好過...

或者佢對我係認真...但係佢打動唔到我個心....佢做黎既野只令我覺得係相反
我承認自己係任性又自私..心智未成熟既(90s)...

不過開始一齊到而加我都冇同佢大吵大鬧..可能我性格係咁..都冇乜點發過脾氣..
只係態度一向都係有d冷..我唔鐘意發嗲聲嗲氣...都唔鐘意無事搵d野黎曹
回復

覺得呢段感情好似5系拍拖咁..
大家都冇了解過大家..上網識既男/女有好多方面既野都未清楚..
你又同個女仔出黎見面..但個女仔既性格好似不認同同你拍拖咁..
再+上根本冇心同你一齊囉..你叫佢陪你打機..(我諗可能佢5like玩呢..
但你覺得咁樣又代表咩呢..咁你不如就算啦
個女仔根本5可以同你一齊
回復 支持 反對

回復 2# =生無可戀)-

我係女= =佢係男...........
本來我諗住我個id係女人...你地睇果陣會知- -
點知以為我係男......
回復 支持 反對

回復  =生無可戀)-

我係女= =佢係男...........
本來我諗住我個id係女人...你地睇果陣會知- -
點知以為我 ...
心。羽翼 發表於 23-11-2010 21:15

不是吧..
睇完我覺你系入面系男仔黎囉><'
不好意思..我睇錯左..
回復 支持 反對

回復 4# =生無可戀)-

位置換左...你覺得都係咁樣... ???
回復 支持 反對

回復  =生無可戀)-

位置換左...你覺得都係咁樣... ???
心。羽翼 發表於 24-11-2010 00:12

都系咁上下啦..
你自己又覺得呢?
回復 支持 反對

斷估 你所謂男朋友 應該好_
回復 支持 反對

斷估 你所謂男朋友 應該好_
回復 支持 反對

辛苦就分開吧-.-
回復 支持 反對

辛苦無謂再拖
對雙方都吾好